Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martikk

Wypadające włosy

Polecane posty

Gość Martikk

Co robić, strasznie wypadają mi włosy, już 4 miesiac, bralam skrzyp, myłam w Nerilu uzywam płyn Neri, teraz biore Silicę, a efektów nie widać, nie mam problemów z tarczycą!! Czy to normalne? Też tak miałyście? dodam ze jak na razie nie widać przerzedzenia wiec nowe chyba tez mi rosną ;)

Gość MArtikk
proszę rady

Gość BubiGirl
Czy ostatnio poddawalas swoje wlosy jakims skomplikowaanym zabiegom? Jesli nie to byc moze poprostu brakuje Ci witamin. Mi w lato strasznie wypadaly wlosy i wiesz co przestalam je ciagle myc odlozylam prostownice wkoncu kupilam jakas drozsza odzywke i narazie jest spokoj...moim zdaniem te wszystkie skrzypz i inne niedobre tabletki to wielka bzdura....aha polecam masaz glowy....mozesz robic go sama poprostu mocno masoj skore glowy nawet jesli bedzie cie to bolalo...

Gość łączenie tematów
20:28 WWbh ja tez tak mam 20:33 aga1969 ratunku ! tez powinnam tak krzyczec, bo ciągle mam ten sam problem, choc albo mi się wydaje albo cos ruszyło ku lepszemu. od około 2-3 m-cy wytoczyłam walkę tym słabeuszom (czyt. wypadające włosy). najpierw łykałam witaminy i cynk, ale nie widziałam zmian, teraz co kilkanascie dni robię sobie godzinny kompres z soku z czarnej rzodkwi i myję włosy seborinem do wypadających włosów. no jakby cos tak.... niesmiale mogę powiedziec, ze ..... ech zeby nie zapeszyc, bo to naprawde niewielka zmiana. ale będę dzielna i jeszcze sobie tego soczku narobię, chociaz cuchnie w calym domu ze hej 20:37 ja20* zmień diete/ 20:40 aga1969 na?

Gość Martikk
Najgorzej jest przy myciu, wtedy garściami wychodzą :/ czekam na dzien, kiedy odgarnę włosy i nie bede miała w garci włosów. Na razie bede kontynuowac branie Silica