Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manda-kanda

czy zazywanie narkotykow ma wplyw na????

Polecane posty

Gość manda-kanda

na to jak sie czlowiek bedzie zachowywal w przyszlosci??? czy to sie odbija echem???

Gość ismenna
tak taki człowiek ma większe skłonnosci do depresji, czarnych mysli itp

Gość manda-kanda
no wlasnie boje sie tego! poznalam faceta, ktory przez 5 lat bral, od 17 mcy jest czysty i nie wiem czy moge mu zaufac, czy za pare lat jego zmiany w psychice pozwola mu normalnie funkcjonowac??? boje sie ze nie

Gość to zalezy co bral

Gość manda-kanda
trawa i amfa!! :(

Gość to zalezy co bral
bez sensu. a bral regularnie czy sporadycznie,czyli od imprezy do imprezy? przesadzasz troche. kazdy czlowiek cos tam bierze.........jak nie fajki,alkohol to cos tam.

Gość ismenna
dobrze ze juz nie bierze A fajki to nie to samo co trawa

Masz racje ismenna, fajki to nie to samo co ganja, bo ona jest mniej szkodliwa od papierosów... Ale feta ma tragiczny wpływ na organizm i lepiej z nią nie zaczynać.

Gość manda-kanda
boje sie strasznie!!! nie wiem co mam robic, nie chce go odtracac ze wzgl na jego przeszlosc, ale boje sie przyszlosci

Gość to zalezy co bral
to powiedz mu . sluchaj stary, nie chce byc z toba bo to i to. tacy ludzie co naprawde brali nie maja do nikogo pretencji o ten powod.

manda-kanda, nie bój się, dzięki tobie zapomni o swojej przeszłości, a kiedy przyszłyby chwile załamania to jestem pewna, żebyś mu pomogła i razem dalibyście rade:D

Gość manda-kanda
---> Mary J dziekuje za slowa otuchy, zalezy mi na nim i to bardzo, moze dam mu szanse, przeciez od razu slubu brac nie musze

To zalezy jeszcze w glownej mierze od czlowieka. Z jedych zrobi totalnych swirow z innych nie. Ale ogolnie rzecz biorac to ma wplyw. Widze po sobie...

Gość pogadaj z nim.. chyba
oczywisci ez ma.. jak zezreja MOZG to.... sama odpowiedz sobie na pytanie

Gość manda-kanda
upup

a alkohol nie zrzera?? nie rozumiem dlaczego wszyscy czepiaja sie ganji a alkohol traktuja jako rzecz powszednia... ale co do fety to maja racje, to akurat jest syf :o

no ale odpowiadajac na pytanie autorki to nie wiem jaki moglo to miec wplyw. wazne, ze juz nie bierze!! i uwazam, ze nie powinnas go zostawiac z tego powodu, zwlaszcza jesli ci na nim zalezy!! moze sie okazac, ze na jego psychike nie wywarlo to zadnego wplywu i bedziesz tylko zalowac, ze zaprzepascilas okazje bycia z naprawde wartosciowym facetem... poza tym nikt z nas nie ma czystego sumienia, kazdy ma na nim jakies grzeszki, ale skoro ty jest juz przeszlosc to nie patrz na to, popatrz w przyszlosc... i tak jak sama powiedzialas, nie stajecie na slubnym kobiercu... przynajmniej jeszcze ;)

Gość Mmmmimmmm
ma wplyw, niby maihuana poprawia humor a;e po jakims czasie zle sie to odbija na psychice :/

Gość manda-kanda
upupup