Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplutka....

CZY PRZY 174 CM WZROSTU............

Polecane posty

Gość Szczuplutka....

Waze niecale 50 kilogramow... czy to normalne ????? (kazdy naokolo uszczypliwie podresla to jaka jestem chudziutka) - Zaznaczam ze sie wogolnie nie odchudzam - Wrecz odwrotnie, nie odmawiam sobie niczego na co mam ochote.

Gość carmarthen
Ja ma 165 cm 50 kg i tez mówia wszyscy,ze jestem chuda wręcz,a niczego dobrego sobie nigdy nie odmawiam...

Gość marrrrrciiiaaaaa
jezeli jestes zdrowa i sie nie odchudzasz to widocznie tak ma byc.........

Gość ja mam tak samo
ale wszystkie wynik badań zawsze mam dobre, żadnej anemii, jem normalnie i tak wyglądam... Lekarz powiedział, że po prostu taka moja uroda, trzeba się z tym pogodzić.

Gość Szczuplutka....
ja ujełam to delikatnie.. jak mi kazdy dogryza (na lekcjach gdy jest poruszany temat anorekcji.. bulimi.. oczy kierowane sa w moja str.) akurat tym to sie tak nie przejmuje..zawsze obracam to w zart. A co do zdrowia.. to tu jest wlasnie gorzej.. waga odbija mi sie na nim, uprawiam wyczynowo spotr dokladnie lekkaatletyke i biegi przelajowe, z tym wiaze sie dosc duzy wysilek.. kilka krotnie zdazylo mi sie omdlec po ukonczeniu biegu,kardiolog u ktorego jest dosc czestym gosciem.. mowi ze moje serducho bije troszke wolniej - ale jest to wlasnie zwiazane z tym iz zajmuje sie sportem (podobno wszyscy sportowcy tak maja) - wiec nie powinnam sie martwic. Niezmienia to faktu ze ciagle mam przepisywane jakies leki itp.

Gość sdgycsyducagdcuykadgtcuyag
to moze napisz co jesz w ciagu calego dnia moze tylko wydaje Ci sie ze to duzo...

Gość Szczuplutka....
co przez caly dzien jem tak..? ok. np.dzis - nie o dzisiejszym dniu nie opowiem, po jestem 18-stce kolezanki (moj zoladek dzis duzo nie przyjoł) W normalny dzien.. Rano : sniadanie albo jajecznica (przynajmniej 3 jajeczka) do tego ze 2 kanapki + herbatka. W szkole.. ze dwie bulki + kubus, po drodze moze jakis batonik. Obiad : to co zawsze sie je jakies miesko,ziemniaki+ duza ilosc surowek. po treningu kolacja: albo odgzana druga porcja obiadu,lub zastaw kanapek +herbata,zanim sie poloze sie calkowicie spac, napenwo tez jakas kanapeczka.

Gość ojjjjjjjjjjjj
rzeczywiscie jestes szczuplutka,przy 174 to tak na oko 60 kilogramow powinnas wazyc.

Gość Diemiennn
sdgycsyducagdcuykadgtcuyag : heheh a co chcialbys zastosować kolezanki diete?? pozdro.

Gość sdgycsyducagdcuykadgtcuyag
Diemiennn>>hehe... nie poprostu duzo czytam na kafe jak to duzo dziewczyny jedza a okazuje sie ze jedza glownie surowki:o PS> sama mam niedowage:o 😭 do autorki topiku >>widocznie masz szybka przemiane materii i nic z tym raczej nie zrobisz...

Gość Milenaa_a
.. Ja mam 170 i waze ok. 60 kilogramow.. i ludzie mowia ze jestem chuda!.. a tu kolezanka niedosc ze wyzsza to i prawie 10 kilo lzejsza,moze zalezy to wlansie od przepiany materi... A podziwiam za ta 'diete' ja jem polowe tego co ty.. heh.. tak jak tu kolega dobrze spostrzegl ;jem duzo surowek :) pozdro.

Gość ile masz lat...
?

Gość LampkaNocna
Ludzie są po prostu wredni. Jak ktoś waży więcej, to naraża się na uszczypliwości, i jak ktoś jest bardzo chudy, to też naraża się na nieprzyjemne komentarze...

Gość Milenaa_a
kto ile ma lat............? ja??

Gość oczywiście że autorka
topiku (ile ma lat)

Gość Szczuplutka....
prawie 18...ale juz od dlurzszego czasu ani nie rosne,ani moja waga nie nabiera masy....

Gość w takim razie jesteś jeszcze
bardzo młoda rozumiem też, że trenujesz jakąś dyscyplinę sportu?

Gość Szczuplutka....
tak.. wczesniej pisalam juz o tym.. glownie lekkaatletyka i biegi przelajowe.. hmm dodam tez ze do tego dochodzi taniec 3 dni w tyg. po 3 godziny..

wystarczy, że przestaniesz trenować, a już Twoja waga podskoczy jesteś naprawdę młoda i nie masz się czym martwić na razie

Gość Szczuplutka....
'przestane trenowa' trenuje juz od 6lat - nie da sie tego zostawic od ta, bo mam niska wage..

ale ja nie sugeruję żebyś przestała trenować:) trenuj dalej jak najbardziej, bo sport to zdrowie pamiętam tylko, że gdy ja byłam młodsza trenowałam koszykówkę (od 3 klasy szkoły podstawowej), ale jakoś w 7 klasie odechciało mi się, moja bardzo dobra koleżanka trenowała nadal aż do 18-ego roku życia w średniej szkole cały czas ważyłyśmy tak samo 50kg przy wzroście 169cm, ale w momencie, gdy Anka przestała trenować właśnie w wieku 18-tu lat w krótkim czssie przytyła 10kg

Gość D_K_DAMIAN
a ja tam lubie takie szczuplutkie dzieczyny :D mozna sie objac.. spokojnie... Słodko! pozdr.

Gość zusia...........
podniesmy........ topik do gory :D