Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingrid_

jak zaczac nowy dzien juz bez faceta-debila

Polecane posty

Gość ingrid_

ktorego jednak sie kochalo ale on traktowal cie jak ..... w koncu sie uwolnilam, to moj 1 dzien bez niego, to byl moj 1 zwiazek, 4 lata....

Przede wszystkim gratuluję odwagi. Życie po związku nie musi być koszmarem. Zdaję sobie sprawę z tego , że tęsknisz ale sama napisałaś że to \"debil\" więc nie ma czego żałować. Daj na jakiś czas na wstrzymanie a już pewnie niebawem zaczniesz patrzeć na świat z całkiem innej perspektywy. Głowa do góry \"musisz spojrzeć na to jak na moment przełomowy w swoim życiu. Życiu które dzięki temu może stać się pełniejsze i ciekawsze\" Życzę ci dużo zdrówka i optymizmu na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!

Również miałam do czynienia z debilem, ale za nim się wszystko zaczeło już się skończyło ehhh szkoda gadac facet to świnia i tyle A nowy dzień bez faceta.........DLA MNIE TO DOłEK, ale to Ty z nim zerwałaś więc sobie poradzisz :] Trzymaj sie papa

No jak to jak? Z uśmiechem na twarzy w poszukiwaniu następnego debila :D Bo coś mi się zdaje,że jeżeli wytrzymałaś z nim tyle czasu i jeszcze za nim tęsknisz :o to chyba w takich gustujesz ;) Lepiej zmień preferencje :) Powodzenia :)

Gość ingrid_
wlasnie dzwonil kilka razy od rana pewnie chce skonczyc po swojemu bylo tak jak on chcial od jakiegos czasu, olewal mnie, obiecywal ze wysle smsa, muilczal, imawial sie ze mna a spoznial sie na spotkania po 2 godziny, czasami wcale nie przychodzil i zawsze mial na to wytlumaczenie

Gość mnie_
ile ty masz lat?

Gość ingrid_
to jeszcze nic, jak bylam chora mial to gdzies a jak on byl chory to robil wielkie halo ostatnio potrafil milczec po 5 dni a dzwonic nagle bo chce mu sie spotkac

Gość ingrid_
kiedys szanowal mnie, kochal mnie, dbal o mnie a od jakiegos czasu szkoda gadac:( nie chce miec z nim nic do czynienia,

Gość dziewczyna z wenus
jak zaczac nowy dzien??zadbaj o siebie , wykap z rana , wysmaruj balsamem:P hehe i inne duperele podmaluj lekko oczko i smigaj na spotkanie z przyjaciolka na pogaduchy i poprawienie humoru. W nastepnym dniu idzcie do jakiegos puby poznaj nowych facetow , pogadaj sobie z nimi, szukaj nowych znajomych.. i przedwszystkim rozmawiaj wiele z przyjaciolmi bys nie nabrala przpadkiem checi do powrotu