Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ferka

Szukam dobrego alergologa we Wrocławiu!!!

Polecane posty

Witaj Ferka :) Chodzi Ci o alergologa dziecięcego? Może pani dr Ewa Sikorska - ja tam byłam z moją córeczką. Doktor przyjmuje w gabinecie na ul. Kołobrzeskiej, niestety nie pamiętam telefonu, ale na pewno znajdziesz. GAbinet ma umowę z NFZ, potrzeba tylko skierowanie. Pozdrawiam!!!

dziekuje Jonka, telefon juz znalazlam w necie! chce zrobic testy, czy ta pani robi w gabinecie?

Chyba robi - ja wprawdzie nie korzystałam.. Na pewno robi odczulanie....

Ja mialam kiedy alergię i przez wiele lat nie moglam jej wyleczyć (skaza bialkowa). Chodzilam do alergologa, ale w sumie mi nie pomogł. Dostalam informację, że we Wroclawiu jest bioenergoterapeuta, ktory moze mnie wyleczyć. Oczywiscie wybuchnęłam śmiechem, bo nie wierzę, w żadne banialuki powyższego typu. Ale mama mi wierciła dziurę w brzuchu i zmusiła mnie, żebyśmy tam pojechaly. Bylysmy raz, za tydzien drugi raz - robilam to tylko dla mamy, bo strasznie jej na tym zależało. Trzymalam jakies zlote kule w rękach, mialam pić jakąś \"naelektryzowaną\" wodę :D i tyle! (Oprocz tego, najpierw babka zrobila testy, ale tradycyjną metodą). I dwa razy tam byłam, potem już nie. Przekonalam mamę, że szkoda pieniędzy (wtedy wizyta kosztowala 60zl). Zapomnialam o tym wszystkim, ale po jakimś czasie przypomnialam sobie, bo alergia zniknęła! Ja mialam czerwone plamy na wewn. stronach łokci i na szyi - i wlasnie one zniknęły. Od tamtego czasu minęlo juz kilka dobrych lat (chyba ponad 5) i alergii nie ma! Mojego męża brat wyleczyl tam sobie alergię na pyłki, a również był sceptyczny i również robił to, bo mama chciala. :)

no wlaśnie się dowiedzialam, ze moj synek jest za maly na testy i objawy jeszcze nie świadczą o alergii. Kamien spadl mi z serca. Dziekuję za odpowiedzi