Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan d.

differin po raz kolejny ...

Polecane posty

Gość Pan d.

Witam, stosuje differin ok, 2 tyg i nie widze znacznej poprawy mozna by powidziec ,ze zadnej :) wręcz przeciwnie gdzie nałoze maść(na noc) na drugi dzien wyskakuje mi w tym miejscu pryszcz. czytałem ,ze na początku "sypie" i chcialbym zapytac czy u mnie jest wszystko ok ,czy moze powienien odstawic lek ? acha stosuje raz z tym zel clindacne.

Gość Pan d
odswieżam ;)

Mi differin lekarz zapisał juz 2 raz i mam bardzo ładna buzie tylko kilka małych kropeczek na czole a tak to cera jest nawilzona i jednolita :D i mnie szczerze miwiac nie wysypało wogóle, zaczeło mi wszytsko znikać od pierwszego posmarowania sie...radziłabym Ci stosowac differin tak jak dermatolog Ci kazał...jednych sypie innych nie...ale kuracja differinem jest dość długa...ja dodatkowo biore doustnie Tetralysal...

Mnie na początku kuracji również obsypywało, właśnie zaczęłam 4. miesiąc leczenia i rzadko coś wychodzi, a wg planu Differin mam stosować do końca roku, wraz z Tetralysalem, a od stycznia mam przejść na antybiotyk do stosowania zewnętrznie. Nie łam się, że coś Ci jeszcze wyskakuje, u mnie w zasadzie uspokoiło się dopiero w 2. miesiącu stosowania , trzeba być cierpliwym :)