Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo

Która zdrada boli bardziej?

Polecane posty

Gość malo

Moje pytanie jest skierowane chyba głównie do mężczyzna ale Panie też oczywiście mogą odpowiadać co myślą. Panowie, czy bolałoby Was bardziej i Wasza duma byłaby bardziej urażona gdyby kobieta zdradziła Was z mężczyzną czy z kobietą?

Gość K8M
najgorsze, jakby zdradzila z psem :o

Gość zanim pójdę...
Najbardziej boli zdrada, gdy leżysz koło męża gotowa na sex a on obok wali konia. Kurcze to narawdę boli.

Jestem kobietą więc nie odpowiem na samo pytanie skoro nie muszę, ale drugim pytaniem: A uważasz że na którąś z ich można sobie prędzej pozwolić, że któraś jest \"mniejszym złem\"???

Gość jak on obok
wali konika to przeciez mozesz zrobic mu lodzika:P

Gość najlpiej leżeć obok
i cierpieć w milczeniu bez sensu

Gość malo
Do trtrtr- pewnie, że na żadną nie powinno się sobie pozwalać...Ale nieraz tak się zdarza i nic nie można poradzić...Zastanawiam się tylko czy w momencie kiedy mężczyzna dowiuaduje się, że została zdradzony przez swoją kobietę z inną kobietą jest tak samo jak gdyby dowiedział się, że został zdradzony z mężczyzną.

Gość zanim pójdę...
Robiłam lodzika do czasu... Teraz odwracam się do egoisty tyłem i udaję,że śpię. Faceci są beznadziejnymi egoistami.

\"Ale nieraz tak się zdarza i nic nie można poradzić...\"??? Ups... tego nie skomentuję (piszemy o zdradzie czy o gwałcie?). A co do twojego pytania, kiedyś tu był podobny temat i wielu facetów odpowiadało że dla nich to to samo. Były też zaprzeczenia i głupie komentarze. Tak więc odpowiedzi możesz spodziewać się różnych a i tak sama sobie powinnaś odpowiedzieć.

Gość malo
Do trtrtr- nie, tu nie chodzi o gwałt broń boże..Chodzi o zdradę wynikającą np..powiedzmy.. z zauroczenia drugą osobą (najczęstszy powód zdrady). A takie zauroczenie często bywa silniejsze od wszystkiego i różnie się kończy.

Która zdrada boli bardziej? Każda następna.

Gość puszczalska P
:P

Gość ktoś tam taki
poważna sprawa...