Gość katerine Napisano Styczeń 22, 2007 gdzie sie podzial moj topik MAM SIEBIE K**WA DOSC!!!!!!!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawda.... Napisano Styczeń 22, 2007 poszedł bo miał dosc ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ------ Napisano Styczeń 22, 2007 To,, kurwa,, w tytule to chyba bylo niepotrzebne .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katerine Napisano Styczeń 22, 2007 no pewnie masz racje .trudno.mam to chyab i tak gdzies.nic juz ni eiwem.moj mozg sie zlasowal chyba.i to nie prowokacja a ni nic...swoja droga nie cierpie prowokacji. po prsotu i tak nic nie bedzie lepiej jak nie schudne i w glowc ni euloze sobie jak mam zyc bo teraz jest ciezko.bardzo ciezko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madam m Napisano Styczeń 22, 2007 no i w tamtym topicu pytalam o wymiary i wiek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katerine Napisano Styczeń 22, 2007 o wlasnie Madziu. mam 23 lata.173 cm wzrostu, a waze jakies 83 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany to rzeczywiście sporo Napisano Styczeń 22, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ----- Napisano Styczeń 22, 2007 katerine zaloz jeszcze raz swoj temat ,moze pod tytulem ,,Mam siebie dosc ...,, , wiecej dziewczyn sie wpisze niz tutaj ............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cherry_ 0 Napisano Styczeń 22, 2007 spokojnie katerine :) po kolei co sie stalo, dlaczego sie tak denerwujesz tak, dieta by sie przydala i ruch ...ale spokojnie opowiedz co i jak - to pomyslimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaden problem Napisano Styczeń 22, 2007 Katerine masz wyjscie;dietka i nie bedzie tych 83 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katerine Napisano Styczeń 22, 2007 no niby zaden problem a jednak.ehhh. wiecie,ja sie powstrzymuje od jedzenia to moja waga naprawde leci w dol.ale niesttety szybko sie zaniedbuj ebo jakos jestem zadowolona i zre znowu. na wakacjach jadlam przez miesiac owoce, warzywa, w roznej postaci no i czasem tylko normalny obiad i schudlam jakies 10 kg.a el to wrocilo bo zaczelam znowu zrec,mialam kryzys z chlopakiem i wtedy mi nie zalezalo.bardzo bym chciala znowu tak schudnac. i nie rzucac sie na jedzenie w stresie i w nerwach .zaniedbywac sie z powodu niepowodzen. ehhh.tylko jak.acha,i zaznaczam ze od alkoholu nie stronilam, wiecie imprezki non stop, bezustannie,. i sie schudlo.teraz jestem w UK i mam ochote zapisac sie na jkis basen ,co nie jest tu tak kolosalnie drogie i stac mnie na to. ale wiecie.. ta mobilizacja...gdzies zniknela. tak bardzo bym chciala byc szczupla i nie plakac na swoj widok gdzy widze cala moja sylwetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość logowanie Napisano Styczeń 23, 2007 katerine ja wazyłam kiedys 73 kg... a teraz niecałe 6 kg i bez zadnych drastycznych diet :-) pijac mojego ukochanego pepsiaka, kawusie i jedza drozdzówki.... i tak mam prawie 14 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach