Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nieeeeeeeeeeee

Pogarszająca się infekcja...piszcie...

Polecane posty

Gość no nieeeeeeeeeeee

w piatek i sobote pobolewalo mnie gardlo,potem z zatok do niego splywala mi taka wydzielina...od wczoraj mam \"zapchany nos\" caly czas czuje sie slaa a niedawno czuje w tchawicy taki ucisk czy cos:O dodam,ze siedze w domu,nie wyziebiam sie zanadto,biore leki wykrztusne czy odkazajace ale poprawy nie widac:O to taki wirus czy powiklania? (wiem,ze to glupi temat) ale zalezy mi na odp.

Gość wejdz tu i zarezerwuj
no ale nie wiem czy bierze sie wykrztusne leki skoro juz Ci cos spływa z gardła :o chyba nie

Gość LampkaNocna
Żadnych antybiotyków!! pij dużo herbaty z cytryną i miodem, zrób sobie gorący rosoł, rozpuść wapno i wypij, bierz wit. C w dużych ilościach... i przejdzie ci. Też mam tak, każda infekcja u mnie oznacza zaatakowane zatoki (to spływające do gardła, to własnie ta paskudna wydzielina z zatok), naprawdę super działa gorąca herbata z miodem i cytryną - trzeba tylko jej duuuuuuuuużo pić!

Gość swietny zart
doradzam wizyte u lekarza,panuje teraz takie swinstwo-zapalenie krtani,bez antybiotyku ani rusz,bo sytuajca jednak sie pogorszyla

Gość ja doradzam wizyte u lekarza
ALE: idź do lekarza prywatnego, albo zgłoś się do państwowego TYLKO po to, zeby powiedział Ci, jakie masz zrobić badania. Żaden lekarz nie jest jasnowidzem i nie powie Ci, czy to jest infekcja wirusowa, czy bakteryjna... A jezeli to wirus, to antybiotyki tylko Ci zaszkodzą. A co z gardłem??? Jest czerwone, przekrwione czy może sa na nim jakies jasne naloty????????

Gość no nieeeeeeeeeeee
lekko przekrwione...co do nalotow to mam taką nature,ze w tych kryptach mi sie zbiera :O