Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulinka

Nie mam kamerzysty...!

Polecane posty

Gość kulinka

hej, dziewczyny, znacie moze jakiegos kamerzystę z okolic Lipna ?, to miejscowosć w kuj - pom.W czerwcu bierzemy ślub a okazało sie, ze nasz umówiony wcześniej kamerzysta wyjechał za granice i muszę znalec innego...a wszyscy zajeci...:-(...eh,pewnie jestescie z duzych miast i nie znacie ...:-(

Gość korzonek
jak nie bedzie kamerzysty , to też się świat nie zawali; ja osobiscie nie lubie oglądac nagrań z kamery , wolę zdjęcia; jakoś dziwnie mi jest , kiedy widze tam moją babcie na przykład , jak mówi , jak sie rusza , a teraz już nie żyje :/

Gość kulinka
świat się nie zawali, ale my chcemy oglądać i wspominać,mamy juz rózne nagrania, gdzie są niezyjce juz osoby i specjalnie własnie po to by jeszczecraz usłyszec ich głos wyciągamy te kasety

Gość jak kto woli
jedni chca drudzy, nie nie koccie sie juz o to na forum! kochana sama musisz popytac, pobiegac;) podzwonic, moze znajdziesz kogos, a jak nie to dobry znajomy/znajoma przciez nie musicie krecic calej mszy i calego wesela i np do talerzy zagladac;) pozdrawiam ps. sorka za rozpisanie sie, My nie bedziemy miec najwyzej prywatna kamerka

Gość jak kto woli
nie kłóccie się miało być :D :D

chyba powinnas poszukac na forach slubnych, tam sa ogloszenia i wiecej osob zainteresowanych ;)