Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde jak czytam te forum

naprawde jak czytam te forum to przerazona jestem

Polecane posty

jak dziewczyny pisza ze biora tabletki a sa w ciazy, nawet jak zapomnialy jednej tabletki to juz sa w ciazy.tak samo w ulotce Cilestu przeczytalam ze jak sie nie pojawi krwawienie z odstawienia to trzeba wykluczyc ciaze a one jeszcze pisza ze normalnie okres mialy no i czytalam ze jak jest zmniejszona skutecznosc to wystepuje plamienie w trakcie opakowania.naprawde nie wiem juz co myslec , myslalam ze jestem zabezpieczona a tu mi sie tylko niedobrze zrobi i juz schizy

Gość hjkheonb
to nie czytaj

Gość te forum
Ja też jestem przerażone jak czytam Twoje wypociny.

Gość niedoswiadczona19
ja tez tak mam. Biore tabsy i pilnuje sie bardzo,zeby nie pic alkoholu (zeby moze nie zwymiotowac),lkow nie biore poza tranem i chromem ale to nic nie moze zrobic. A i tak ciagle mysle,ze jestem w ciay i nie uspokaja mnie wcale,ze mam krwawienie w czasie tej 7-dniowej przerwy.Mam schizy,czesto mnie mdli przez te nerwy iciagle jestem zdenewrowana przez to. Chyba zaczne stosowac gumke dodatkowo.

no wlasnie mnie tez czesto mdli, a jak to przeczytalam to tez odrazu niedobrze mi sie zrobilo. ja pije alkohol czesto tzn tylko piwo ale czesto a sie tym nie przejmuje bo przeciez to nie ma wplywu na skutecznosc tabletek tylko jedynie jak sie zwymiotuje

Gość niedoswiadczona19
wiem ,wiem,moze to zle ujelam.Ja za alkoholem nie przepadam, ale czasami okazyjnie. Zaczelam sie pilnowac,bo wypilam miesaic temu 2 piwa i do tego kilka drinkow i skoncylam w lazience,wiszac nad kiblem. A najgorsze to jest,ze godzine wczesniej wzielam tabletke i oczywiscie zwymiotowalam ja, a 3 h wczesniej kochalismy sie i on skonczyl se we mnie.Ale rano odrazu polecialam do ginekologa i powiedzial,ze nic nie bedzie tylko mam zaczac brac rano.

no to rozumiem ja nie mieszam alkoholi bo mam bardzo delikatny zoladek i wiem jakby sie to skonczylo.a jakie bierzesz tabletki i ile czasu???? a jak np bralam tab o 18 a rano mialam lekka biegunke to chyba ie mam sie o co martwic nie?bo przez noc sie wchlonela chyba nie?ja caly czas sie schizuje bo czesto nawet jak zjem owoc to juz mnie czysci bo mam niezyt zoladka i zawsze jak wezme tabletke o 18 to sie staram do 22 nic nie jesc ciezkiego zeby tabletka sie wchlonela

i ostatnio mialam cos z jelitami a to dlatego bo duzo jogurto jadlam i one mi taka rewolucje robily a teraz nie jem jogurtow i nie mam juz problemo z rozwolnieniem i wlasnie jadlam te jogurty i codziennie rano mialam rozwolnienie jednorazowe ale codziennie i tak przez caly miesiqac i poszlam do ginekologa i mi powiedziala ze ok wszystko bo tab na wchloniecie potrzebuje 4godz a jak mija 12godz i masz rozwolnienie to nie ma sie o co martwic uspokoila mnie troche ale i tak mimo tego mam schizy chyba taka juz jestem

Gość to po co brac
tabsy i sie stresowac???? to juz lepiej gumy. przynajmniej widac jak pekna:P my uzywamy gum i sie ngdy nie martwimy:D

Gość znowu Ty
autorko widze ze kazde forum krytykujesz... bo gdzie indziej tez krytykujesz. Opanuj sie. Nie chcesz to nie czytaj!