Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowa

Jest ze mna 1,5 roku, ale ja czuję, że jest ze mną dopóki nie znajdzie lepszej

Polecane posty

Gość oliwkowa

Kochani! Jestem z moim facetem od 1, 5 roku. Mieszkamy razem 7 m- cy. Dla mnie to była wielka miłość. Przed nim nie miałam nikogo 4 lata. Wiedziałam co to samotność i doceniałam to co mam. Bradzo go pokochałam. Mój syn także. Na początku było cudownie. Potem po 3 m- cach podczas drobnej kłótni niby to w żartach opowiedział mi historię o wymarzonej kobiecie, nota bene zupełenie odmiennej niż ja. Były to opisy wyglądu. Zapomniałam. Ale wciąż myślałam, ze nie jestem dla niego ideałem. Potem gdy on wyjechał jako pierwszy za granicę, ja zostałam w kraju pisaliśmy co dzień. Gdy przyjechałam do niego, do mijesca naszego wspólnego nowego życia wcale na mnie nie czekał. Nie widzieliśmy się 2 m-ce a w domu nie było wysprzatane, nie było nawet seksu. taki spragniony. Było mi tak przykro. Loiczyłam na kwiaty i miłą noc, pełna czułości. Potem przepraszał. Jakiś tydzien później w komp. znalazłam oglądane strony . Oglądał nagie zdj. swojej byłej żony, która go zostawiła. Oglądał te zdjęcia, album miał nawet w torbie. Wysyła te zdjęcia do swoich kolegów pytając o opinie. Byłam załamana. Przepraszał. Zapewniał o miłości do mnie. Na gadu gadu pisał z innymi dziewczynami, nazywał je czuler. Wymieniał się z nimi nagimi zdjęciami. Twierdził, ze to tylko internet, nie prawdziwe życie. Zapomniałam. Starałam się. Teraz wiem, że nagie zdj. swojej byłej żony umieściła ( 2 m0 ce od pocz. naszej znajomośi) w necie i pytał o opinie. Początek naszej miłości, powinien myśleć tylko o mnie. I teraz jest między nami byle jak. Ja nie czuję się jedyna, wymarzona, czuję, ze on mnie nie pragnie. Bardzo rzadko kochamy się. Ja niby nie chcę, ale wciąż o wszystkim myślę. Poza tym czuję jakby on był ze mna tylko na razie. Dopóki nie znajdzie czegoś więcej. jak ja moge mu ufać. jak

Gość oliwkowa
proszę o opinie, rady, wskazówki

Gość oliwkowa
zero komentarzy, zero pomocy. ..

Gość jjjjjjjjja
jak mozna puszczac w net nagie zdjecia kobiety, juz pomijajac to ze to jego byla zona...koles jest jakis nie ten teges...ja bym sobie dala spokój

Gość lithia
Nie chce Cie martwic ale facet raczej czuje jeszcze miętę do byłej żony. Na Twoim miejscu porozmawiałaym z facetem i wyłożyła kawę na ławę. On nie może Cię traktować jako zastępstwo. Zasługujesz na prawdziwe szczere uczucie

Dzieciak...z niego oczywiście. a teraz przeczytaj to co napisałaś raz jeszcze, albo kilka razy jeśli trzeba, aż oprzytomniejszesz

Gość oliwkowa
tak, ale mnie zapewnia o milości. Jest ze mna. Jednak ja czuje sie sami wiecie jak

Gość oliwkowa
Aż oprzytomnieję? jezuuuuu jest az tak źle?to po co ze mna jest, dla wygody, do czasu?

Gość jjjjjjjjja
faceci mowia rozne rzeczy...co z tego ze zapewnia cie o swojej milosci skoro szuka w necie wrazen i caly czas wraca myslami do bylej zony...nie oszukuj sie gdyby ona pstrykla paluszkami juz by do niej lecial az by sie za nim kurzylo

Słowa to za mało, w parze zn imi muszą iść jeszcze czyny, a tego jego strony raczej zabrakło, mylę sie?

Gość oliwkowa
Nie robi nic, nie zabiega o mnie, nie oświadcza się. Nie robi niespodzianek, nic a nic

Gość jjjjjjjjja
posluchaj sama sobie odpowiedzialas...teraz w koncu pogódz sie z tym

Gość oliwkowa
a jak będę żałowała. Wiem, to on powinien żałować jak go zostawię. Bo ja go naprawde kocham.

Gość jjjjjjjjja
zalowac to bedziesz jesli sie w pore nie opamietasz!!!!to nie jest koles dla ciebie!!!

Gość oliwkowa
tak , ale myślę o wszystkim teraz. O tym jak będzie mi samej ciężko. Mój syn go pokochał jak ojca. Dalczego to takie trudne

Gość jjjjjjjjja
wiesz co najlepiej przeczytaj kilka razy to co na[pisalac, jak juz ktos raz radzil...

Gość oliwkowa
ja sama nie wiem czego chcę, ja czekam az się zmieni. Wiem niepotrzebnie. Nie będzie już lepiej, tylko gorzej. On kazał mi się zdecydować, jego moje zachowanie też męczy.

Gość oliwkowa
a powodem rozstania co. ani zdrada , tylko co, jak to nazwać....

Gość jjjjjjjjja
jego podejscie...i nie dyskutuj z nim jak bedzie sie stawial...nie ma sensu

Gość oliwkowa
ja rzadko się usmiecham. Nie jestem szczęśliwa, nie czuję się kochana, nie czuję sie pożądana. Źle mi

Gość oliwkowa
a kochamy się w zasadzie tylko wtedy, gdy się pokłócimy, gdy ja mu mówię, że to koniec. On jakby sie tego bał, wiem, że on nie chce konca. Dlaczego? z wygody?

no to na co czekasz??az on sam sie spakuje i powie Hasta Lavista Bejbe poznałem inną??kobieto otwórz oczy...koles jest z toba bo mu tak wygodnie...nie stara sie, nie zaskakuje, nie daje ci szczescia...czy tak zachwouje sie kochający facet??NIE!!!i jeszcze te fotki bylej zony w necie...i to nagie...kochana dla twojego dobra i dla dobra twojego synka zostaw go

Gość oliwkowa
Do fisiownej: więc sadzisz, że z jego strony to nie miłość?

Gość pie................ny ch....m
cham nad chamy swinia nad swinie!!!!!!!!!! zostaw drnia, choc chcialabym uzyc duuuuuuuuuuuuzo mocniejszych slow! albo znajdz sobei kogos na boku i postepuj jak on zobaczysz cos zrobi ps. a ile wazysz a ile zona?

Gość oliwkowa
Ile ważę, ile żona, to poważne pytanie? dlaczego o to pytasz, ona była razcej chuda, ja jestem mocno zbudowana

Gość oliwkowa
a mi ciagle wmawia zdrady, mówi, że wszedzie to robię, nawet w pracy. To chore

Gość Spark77
zostaw go w cholere. rzeczywiscie PRZECZYTAJ TO CO SAMA NAPISALAS. My juz nie musimy wiecej dodawac. Moj byly maz ogladal czasem gole laski w necie albo filmiki, co mnie wkurwialo. Dawalam mu odczuc moj gniew i mnie przepraszal. Przez net tez gadal i smsowal z kolezankami. Nie wiem czy mnie zdradzil. Ale rozwiodlam sie z nim. Nie tylko przez to. Seks raz na miesiac. DZiekuje bardzo. To taki typ wlasnie. podniecalam go jak z nim zrywalam. Wtedy chcial seksu. A ja mam gdzies taki zwiazek. Ale gdyby ogladal zdjecia jakiejs swojej bylej (czyli realnej kobiety, ktora znal!) to ani chwili bym sie nie zastanawiala. MIEJ SWOJA GODNOSC!!!!

Gość _kobra
życzę jemu, zebyś miała tyle dumy i siły, żeby odejść bez nawet jednego słowa...spakowac rzeczy i wyjść i kiedy wróci dodomu, nie bedzie tam nawet kawałeczka ciebie to mu sie należy nie pytaj nas sama juz wiesz, ze to jest NIC...szkoda czasu i zycia