Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ripli

Ciaza ????????????????????????????????

Polecane posty

Gość ripli

Dziewczyny błagam o pomoc. Nie wiem juz co myslec....:-( czy moge byc w ciazy??? Mój lekarz twierdzi, ze to 23 tydzien, mąz twierdzi ze bedzie córeczka. Rodzice pytaja jaki model wózka nam sie podoba... Czy oni wiedzą?? Tak bardzo sie boje...przeciez kochałam sie z mezem tylko co drugi dzien... ;-)

Gość ripli
Acha. :-D Bo ja juz nie moge...przeciaz ile mozna. ;-)

Dokładnie ;) Tak jakby test ciazowy fortune kosztował:D Od jakiegos czasu na kade pytanie o ciaze odpowiadam \"Jak nic - Ciąża !\" Hihihihihiihih......

Gość nie mogeD
:D:D:D:D ale wiesz...po tym co sie tu wyczytuje to.....moglabym uwierzyc nawet w to!!! malo z krzesla nie spdalam:D:D:D a topik "pierwsze objawy ciazy" no to juz przoduje....tytulem sciaga tak popaprabe egzemplarze ze czlowiekowi sie wlosy jeza w jakim kraju zyje:D

Gość aeryn
Weszłam, zeby opieprzyc, ze znowu jakas niedouczona, ale... Buhaha. :-D Pozdrawiam

Gość po co taki temat
zawracasz tylko głowe takimi żartami

po co taki temat \"zawracasz tylko głowe takimi żartami\" buhahaha jak autorko mozesz zartowac? jak widzisz to niedozwolone:P🖐️hihihi

Gość ripli
po co ??? :-D Nie wiem, moze zeby sobie troche pozartowac. ;-) Mysle ze trudno tym kogos urazic. :-P czesc Acha !!🖐️ 🌼 Dobrze ze sa osoby z poczuciem humoru i dystansem do pewnych spraw. :-)