Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikki123

pozycje w aucie D

Polecane posty

Gość wikki123

Hej :) mam pytanie? jakie pozycje sa najlepsze zeby uprawiac sex w aucie?? co preferujecie? tak zeby dla obu stron bylo w miare wygodne ;) pozdrawiam

Gość ostatnio
jakies dwa tyg temu mialam taka akcje:d powiem ci ze dobrze jest w pozycji 69 to tak na gre wstepna a pozniej to taka tradycyjna:d rozchylasz nozki i samo idzie:) w sytuacji takowej raz dwa sie poza wynajdzie:d

Jaka marka i typ........................:)

nie kobietę miałem na myśli ;').......................................

Gość wikki123
opel omega B :)

nooooooooooo to możliwości duuuże ale licze na Twoją wyobraźnie i na żywioł nic nie planuj wyjdzie super

Gość Brondynka
Odchylamy siedzenia, kładę sie jak najwyżej a on mnie wspaniale liże, potem on się kładzie a ja siadam na nim... suuuperrrr.... :) A najfajniej to na samochodzie (w garżu, w lesie): kładziesz koc na masce, a na kocu dziewczynę :)

Gość wikki123
no teraz to raczej troche za zimno zeby postawic auto w lesie i kochac sie na masce...a garazu niestety brak ;)

Gość do Wikki
służę swoim garażem, autem i kocykiem

Gość bleeeeeEEEE
a ja kochalam sie 2 razy w trakcie jazdy tz. moj kochany prowadzil a ja siedzialam mu na kolankach :) nie zbyt bespieczne ale bylo zabawnie :)

Gość lewox3546
Najpraktyczniejsza jest odmiana jeźdzca...parka przenosi sie na tylne siedzenie.Facet siada normalnie ma rozpięte spodnie i wystawionego penisa a partnerka okrakiem klęka na nim na siedzeniu i nasuwa się na penisa...no i ujeźdza go :) Dla mniej aktywnych panien: Też na tylnym siedzeniu,siedzenie pasażera na max do przodu,oparcie na max do przody,dziewczyna kładzie się tym oparciu i wypina tyłeczek,facet siedzi normalnie na tylnym siedzeniu I jeszcze jedno: Otwarte drzwiczki,dziewczyna stoi na zewnątrz,pochyla się mocno a głowę kładzie na siedzeniu,pupcia mocno wypięta,facet od tyłu.

Gość a my przewaznie robimy
to w ten sposob a samochodzie, ze ja klekam na rozlozonym przednim siedzeniu opieram sie na lokciach twarza w kierunku tylnego siedzenia, a moj mezczyzna wchodzi we mnie od tylu, hehe w samochodzie mozna wszystko zrobic:)))))))))