Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczka*

czy on sie zakochał?

Polecane posty

Gość pytajniczka*

Czy 30letni mężczyzna rozwodnik może naprawdę pokochać? Pokochać tak że życie bez niej traci sens? Pokochać a nie próbować przelecieć? Pokochać kobietę wiedząc że ona należy do innego mężczyzny? Co o tym myślicie?

Gość twigusia
jasne ze tak

Gość kurcze blaszka
Czy trzydziestoletni mężczyzna rozwodnik to jakiś dziad bez uczuć, któremu tylko seks w głowie? Gratuluję pomyślunku

Gość jak _
pewnie ja znam takiego tyle ze ma 34 latka i jest cudownie

Gość pytajniczka*
Nie twierdzę że dziad !!! Myślę że dorosły człowiek który wie a przynajmniej powinien wiedzieć gdzie ulokować swoje uczucia a gdzie nie. Zastanawiam się czy możliwe jest aby taki facet doświadczony już przez życie potrafił się zakochać taka szaleńczą młodzieńczą miłością.

Gość pytajniczka*
jest tu ktoś na tej kafe??

Gość WSZYSCY ŚPIOM
:classic_cool:

Gość annikaas
potrafi, ale potem szybko mowi: co ty głupi nie tak niee a po cihu pisze ci wiersze, sle serca i uklada dilogi waszego wspolnego zycia, marzy o dziecku z tobą tylko czemu jak romzawia z tobą to mowi nie chce dziecka;) albo inne rzeczy warto wierzyc w to szalenstwo i wdrazac je w zycie:)

Gość pytajniczka*
Nie moge pozwolic sobie na wdrożenie w zycie tej miłości. Chciałam tylko poznać wasze zdanie. Wierzyć takiemu mężczyźnie?

Gość annikaas
a czemuz to nie mozesz? oczywiscie ze wierzyc wazne by co mowi i tak czynił a nie tu mowi, a tu ci czynem lanie urzadza bo chce cie czegos nauczyc niehc pier uczy swoja paniene na noc:P

Gość spotkałam takiego
kłamczuszka,nie wiem do tej pory o co mu chodziło,chyba o satysfakcje i podbudowanie ego Dziewczyno NIE WIERZ

Gość bardzo stary dziad
pytajniczka ! 30 lat to nie taki bardzo stary dziad. Ja jestem starym dziadkiem bo mam 40 lat i zakochałem się w młodej dziewczynie i wcale nie chodzi mi o to żeby ją przelecieć. Po prostu się zakochałem I muszę się przyznać że nie byłem jeszcze nigdy tak zakochany. A sprawa jest dość skomplikowana bo mam żonę i dzieci, ale związek nie był udany od samego początku. Aż się boję myśleć co będzie dalej Ale żyje się raz i trzeba walczyć o swoje sprawy (moim zdaniem) :-)

Gość pytajniczka*
up czy ktos jeszcze cos doda?

Gość bardzo stary dziad
No właśnie - czy ktoś mnie skomentuje? Jak sądzicie - człowiek powinien tkwić w nieudanym związku aż do śmierci (dla dobra dzieci), czy powinien próbować zmienić życie aby było udane ?

Gość ciekawska_aaa
Myślę że jeśli związek się wypalił należy się rozstać.