Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko nie tak

kocham się z nim tylko dla NIEGO

Polecane posty

Gość wszystko nie tak

Kocham się z moim facetem od pół roku, od jakis2-3 miesiecy nasz seks wygląda tak on wejdzie we mnie, 5 razy ruszy i koniec:O on dochodzi i tyle.Na początku wkurzał się na maxa ze niedochodze podczas zbliżenia ale starałam sie go uspokajać, że to na to potrzeba czasu, byłam wyrozumiała, ale to jest męczące to nie jego wina, ale on nawet potem nie stara się mnie w jakiś psoób doprowadzić:o po prostu jedzie do domu.... smutno mi z tego powodu:(

Gość jonagored
tak ni e powinno chyba być.....

Gość siurski
przykro, przykro gdy jest się zbiornikiem na spermę

Gość wszystko nie tak
on zawsze powtarza że seks jest nie ważny ale jak się tylko nakręci to ciężko nad nim zapanować.Dodam że używaliśmy prezerwatyw durex performa przedłuzające stosunek ale nic z tego:o

namow go, zeby Ci wylizal stopy, a potem wydmuchal nos. Potem sie go zapytaj, czy bedzie z Toba chodzil. Orgazmu Ci to pewnie nie da, ale humor poprawi :P

A jak wygląda wasza gra wstępna?? A może on czas dojazdu wlicza do gry wstępnej? Te pięć ruchów może kobietę doprowadzić do prawdzwej ekstazy, ale tylko wtedy gdy jest odpowiednio przygotowana przez partnera. Nie powinnaś sie godzić na takie traktowanie...

to mu powiedz, że jest krótkodystantowcem, albo że się starzeje.....

Gość a ja myśle wtedy
pozwalaj mu na 5 ruchów tylko wtedy, gdy najpierw doprowadzi Ciebie do orgazmu minetą lub reką naprawdę tak cięzko na to wpaść ?

Gość wszystko nie tak
nie wiesz jak on się nakręca, wystarczy, że będę wilgotna a ten już zakłada prezerwatywe:O

Chyba nie jest dziki??? Wytłumacz mu, że ty też masz potrzeby! Dlaczego po tym \'stosunku\" nie sprawi tobie przjemności ręką albo językiem? To samolub i egoista, jeśli sie nie zmieni to wiej jak najdalej od niego .

dziwne, ja z moim facetem nie mam orgazmu podczas \"zwyklego seksu\", ale zawsze przed mam, wylizuje mnie az sie ze mnie leja soki i pozniej we mnie wchodzi, jest cudownie :D i nie przeszkadz mi to ze nie mam wtedy orgazmu.

Gość wszystko nie tak
dziś mój Misiu u mnie był:) i najpierw miałam orgazm podczas seksu wytrzymał z 10 minut a następnie miałam drugi podczas gdy robił mi mienetke mmm wspaniale:)