Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale checa

SPICIE JUZ CZY NIE?????

Polecane posty

Gość wyspana
też się w dzień wyspałam :D

Gość wyspana
na pewno Białystok:P ? a nie inne na " B" :D ?

Gość mnie też tu nie ma
giboncjo a jak ona sprawi tobie podobny:D:D:D

Gość mnie też tu nie ma
woman masz nika którego jak chciałam zahasłować to mi sie pokazał komunikat że juz ktos go ma:P

Gość wyspana
Maup > to po co w błąd wprowadzasz:O

Gość mnie też tu nie ma
jest tylko 63 miasta na "b" :classic_cool: makak to wyślij mi pikczersa 😭 obiecuję że w zamian mojej wanny wyślę:classic_cool:

Gość mnie też tu nie ma
motorniczy jak chcesz to ja mogę zrobić taki i wystawić na allegro :classic_cool: kiedyś przypadkiem udało mi się coś podobnego zrobić:P

Gość monczur
jakiego pikczersa? to jeszcze nie masz mojego? :-0

Gość mnie też tu nie ma
mam ale ja chce pikczersa w tym "sfeterku" 😭

Gość mnie też tu nie ma
woman nie gniewam się :D

Gość monczur
aaaaaa...........no to fotne rankiem przy goleniu :classic_cool:

Gość wyspana
i tak się połapałam :P Aż tyle na B ? chyba,że jakieś kozie Wółki też wzięłaś pod uwagę.

Gość mnie też tu nie ma
to ty motorniczy wyślij zdjęcie korby to ja to już skomptantybilozuje:P

Gość mnie też tu nie ma
tylko uważaj przy tym goleniu cobyś znów sobie nie pochlastał buźki i sfeterka nie pobrudził:P Babimost (woj. lubuskie) Baborów (woj. opolskie) Baranów Sandomierski (woj. podkarpackie) Barcin (woj. kujawsko-pomorskie) Barczewo (woj. warmińsko-mazurskie) Bardo (woj. dolnośląskie) Barlinek (woj. zachodniopomorskie) Bartoszyce (woj. warmińsko-mazurskie) Barwice (woj. zachodniopomorskie) Bełchatów (woj. łódzkie) Bełżyce (woj. lubelskie) Będzin (woj. śląskie) Biała (woj. opolskie) Biała Piska (woj. warmińsko-mazurskie) Biała Podlaska (woj. lubelskie) Biała Rawska (woj. łódzkie) Białobrzegi (woj. mazowieckie) Białogard (woj. zachodniopomorskie) Biały Bór (woj. zachodniopomorskie) Białystok (woj. podlaskie) Biecz (woj. małopolskie) Bielawa (woj. dolnośląskie) Bielsko-Biała (woj. śląskie) Bielsk Podlaski (woj. podlaskie) Bieruń (woj. śląskie) Bierutów (woj. dolnośląskie) Bieżuń (woj. mazowieckie) Biłgoraj (woj. lubelskie) Biskupiec (woj. warmińsko-mazurskie) Bisztynek (woj. warmińsko-mazurskie) Blachownia (woj. śląskie) Błaszki (woj. łódzkie) Błażowa (woj. podkarpackie) Błonie (woj. mazowieckie) Bobolice (woj. zachodniopomorskie) Bochnia (woj. małopolskie) Bodzentyn (woj. świętokrzyskie) Bogatynia (woj. dolnośląskie) Boguszów-Gorce (woj. dolnośląskie) Bojanowo (woj. wielkopolskie) Bolesławiec (woj. dolnośląskie) Bolków (woj. dolnośląskie) Borek Wielkopolski (woj. wielkopolskie) Borne Sulinowo (woj. zachodniopomorskie) Braniewo (woj. warmińsko-mazurskie) Brańsk (woj. podlaskie) Brodnica (woj. kujawsko-pomorskie) Brok (woj. mazowieckie) Brusy (woj. pomorskie) Brwinów (woj. mazowieckie) Brzeg (woj. opolskie) Brzeg Dolny (woj. dolnośląskie) Brzesko (woj. małopolskie) Brzeszcze (woj. małopolskie) Brześć Kujawski (woj. kujawsko-pomorskie) Brzeziny (woj. łódzkie) Brzozów (woj. podkarpackie) Buk (woj. wielkopolskie) Bukowno (woj. małopolskie) Busko Zdrój (woj. świętokrzyskie) Bychawa (woj. lubelskie) Byczyna (woj. opolskie) Bydgoszcz (woj. kujawsko-pomorskie) Bystrzyca Kłodzka (woj. dolnośląskie) Bytom (woj. śląskie) Bytom Odrzański (woj. lubuskie) Bytów (woj. pomorskie) 🖐️

Gość madzulla
obozowa z checia sie napije a co macie ?

Gość wyspana
no jest tego,ale nie chce mi się liczyć:D:P