Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyptak

jak skutecznie odstraszyc golebie?

Polecane posty

Gość antyptak

po prostu mam juz i ch dosc!!!!!!!!!!!!!!!! nie dosc ze sraja to z samego rana tak gruchaja ze nie mozna spac i chodze przez to niewyspana!!!!!!!!!!!!!! juz nie wytrzymuje

Gość antyptak
wrrr wczesniej siadaly tylko na balustrade , ale teraz wskakuja mi na balkon i tam siedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ponoc plytki
CD odstraszaja je, trzeba powiesic na balkonie tak jak pranie;) powaga

Gość sadyści
gołąbek to symbol pokoju :) chce se srać - ma do tego prawo chce se pgruchać - tym bardziej mu wolno NIECH ŻYJĄ COŁĘBIE ! :D:D:D:D:D

Gość antyptak
sadysto widac ze nigdy nie miales takiego problemu :/

Gość antyptak
u mnie niestety takie odstraszanie pomaga tylko na 10 minut:/ potem i tak wracaja

Gość antyptak
dzisiaj rano juz myslalam ze rzuce czyms w nie, wyobrazcie sobie, 6 rano czlowiek sobie spokojnie spi a tu nagle takie cos cie budzi i nie mozna zasnac:/

Gość antyptak
reklamowek nie widzialam jeszcze;) ale z tymi plytkami to rzeczywiscie pare osob ma takie cos wywieszone na balkonach

Gość linijka p
U mnie dwie wymienione metody nie przeszly: zupelnie nie baly sie plytek CD a i siatka to dla nich nic strasznego a do tego siatka wyglada okropnie :/ A skutecznym rozwiazaniem byl kotek :) Teraz mam spokoj, bo juz wyczaily gdzie jest bezpieczny balkon a moj omijaja :)

Gość antyptak
z kotem odpada. kupilam dzisiaj jakies najtasze plytki i zobaczymy jak sie sprawdzi

Gość ky=uba nie puchatek
zajmuje sie zarzadzaniem nieruchomosciami i gołebie to odwieczny problem jedynym i najbardziej skutecznym sposobem na ich zlikwidowanie jest: zakupienie specjalnej siatki "zakup odstraszacza ptaków typu V " i przymocowanie go do balustrad, parapetów, rynien i innych elementów mozna to przykleic na silikon lub przywiercic do muru cena ok. 3-6 zł za metr bierzący po tym golebie nie siadaja i nie sraja - uciekaja na inne budynki polecam