Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matczyne dziubki

majtki na lewą stronęjej mamy

Polecane posty

Gość matczyne dziubki

Weszłam do kumpeli na chwile , poszłysmy do duzego pokoju a na fotelu majtki na lewą stronę. Ona tego nie zauwwazyła i kazała mi usiąść, niewiedziałam więc siadać na nie, czy odłozyc dalej i zapytałam"co to?" I wtedy kolezanka podeszła popatrzyła i zrobiła sie czerwona i zabrała je. Wiecie wszystko byłoby Ok, tylko ze te majtki były zuzyte i widac było ż€łte zacieki na nich. Tzn zółte ślady noszenia sluz z moczem, Nie wiem jaki wy macie kolor ale ja tez mam żółty. No i mi sie tez jakos dziwnie zrobiło. jak powinnałam sie zachowac? czy dobrze zrobiłam?

Gość powinans usiasc na nie

Gość matczyne dziubki
dobre czy nie dobre, to matka zostawia po sobie syf, córka się za nią zawstydziła, ale co ja miałam zrobic? Usiąc no mogłam, ale jakoś pierwszy odruch był zaskoczenia i nie mogłam usiąść na majtki które leżą zółtym do góry.

Gość mnie tez mdli forum
nie mogłas usiąść na te majtki bo może był na nich śluz przeciez:D

Gość marna prowokacja_
🖐️

Gość kaskaderkie czady
tobie nie zdarzyło sie zostawic bielizny w pokoju? mi sie zdarzyło więc nie widac tu prowokacji.

wtedy sie zrobiła czerwona a teraz jak przeczyta ze piszesz o tym na forum to na pewno sie ucieszy :D a swoja droga trzeba je było dyskretnie wrzucic za tapczan :P

ja też swoje piorę i weiszam w łazience, a w łazience to juz sobie moga wisieć, byle nie były podaarte i niedoprane bo wtedy tez sie przyczepią ci którzy wejda do łazienki:D

Gość ja ja ja
ja od razu zanosze do kosza na pranie i nie mam problemu heheheh

czasami gumka się przetrze, jakas nitka wyjdzie, mozna jeszcze wtedy ponosić a nie do kosza.:)Ale przyjdzie ci taka zmora i powie ze nosimy majtki podarte i juz po nas:D

jjj- ty zdejmujesz i dajesz do kosza? ja odrazu za pamięci wypiorę sobie i juz wieszam a nie tam ,żeby gniły tydzien z innymi majtkami. Na bierząco prac i juz:) No chyba ze masz takie grube bawełniane to koniecznie trzeba do pralki na gotowanie. Ja mam stringi koronkowe i więcej tam pasków niz materiału to az strach do pralki dać:D