Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsasdsdadsa

Jak sie sporo odchudzicie to co robicie zeby skora nie wisiala ?

Polecane posty

Gość dsasdsdadsa

I znikly rozstepy ?

rozstepy nigdy nie znikna calkowicie :( mozna jedynie sprawic by byly mniej widoczne (kremy na rozstepy) ale o cialo trzeba dbac juz w czasie odchudzania !!! a nie po, masaz szorstka gobka, naprzemienne zimny i cieply prysznic, krem ujedrniajacy i oczywiscie cwiczenia ;)

Gość bylam grubaaaa
wlasnie, zalezy w jakim wieku sie odchudzamy bo z dowiadczenia wiem i mozniej tym gorzej: skora traci elastycznosc i na prawde brzydko to wyglada

Gość mnnyaaaa
rozstepyrobia sie podczas gwałtownego tycia , a nie odchudzania,jak sie odchudzasz to nie robia sie rozstepy

Gość Dramat nie moj.
Sie robi wszystko ze nie spas sie jak wieprz Zeby skora wisiala to trzeba chyba 80-100 kg wazyc Jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu Ja przytylam bo zaczelam chorowac Ale nie kurwa 50 kg tylko 7 i musialam miec kontrole, bo zarlabym i tyla dalej Sie mysli, a nie jak juz mleko wylane sie zastanawiasz co zrobic Teraz juz zostan gruba, lepiej byc gruba niz chuda z brzuchem do kolan To okropne co pisze, ale taka prawda Mozesz tez sprobowac chudnac powoli i plywac, masz szanse ze bedziesz sie ladnie kurczyc, zwlaszcza jesli nie masz jeszcze 35 lat

Gość wodzia
do 'dramat nie moj.' - skoro nie twoj do po kij sie odzywasz, i w tak bezczelny sposob?! kulturę za koze kupiłas?

Gość Dramat nie moj.
Nie za koze Wynioslam ja z tego forum, tak wlasnie sobie ladnie tutaj piszecie, a wchodzac miedzy wrony- kracz jak one Wiem ze jestem chamidlo, piszac to Ale przynajmniej zdaje sobie z tego sprawe, i probuje to naprawic Miec wiecej kultury, empatii itd Ale na to sie pracuje, u mnie juz widac male efekty, jednak nie sa one jeszcze zadowalajace Pozdrawiam i przepraszam za swoje jakze wielkie buractwo !

Gość wodzia
Zauważyłam,że niektorym na tym forum brakuje ogłady generalnoe rzecz ujmujac. Wiem,ze na wszystko trzeba sobie zapracowac, ale jakos mnie tak strasznie rusza, jak ktos chamsko odpowie, komus z problemem. Chocby nie wiem jak smieszny ten problem byl. Pozdrowka!

Gość Eluta
do "Dramat nie moj" Faktycznie burak z Ciebie:) hehe W duzym uproszczeniu jednak, powinnac zastosowac dla siebie, zamiast powiedzenia: "jesli wszedles miedzy wrony..", to: "Ludzie jedzmy gowno! Milion much nie moze sie mylic!" Skoros burak to badz cala geba:)

Gość temat ciekawy
odpowiedzi juz niekoniecznie

Gość pomorska
zamiast sie kłocić moze pomozemy sobie razem jakie znacie dobre kremy na rozstepy?

najlepszy jest flissan, do kupienia w aptece, albo tradycyjnie jak rozstępy są świeże różowe, to wtedy cepan lub contratubex:)

Gość pomorska
a wiesz może jakas jest cena tego preparatu? i czy jest na recepte :)

ale dramat nie moj ma absolutna racje. jak ktos chudnie 10 kilo w miesiac i ma wiecej niz 30-35 lat to ma prawie jak w banku, ze zostana mu zwisy. chudnac trzeba powoli i ciagle ujedrniac skore masazami pod prysnicem. nawilzajacy balsam itd. bo jak sie schudnie to i tak nic nie da :/

Gość ajli192
Ja schudłam 48kg ale skóra mi nie wisi ponieważ ćwiczyłam od razu ;) Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl bardzo wspomógł mi moją walkę