Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sweet melody

Wójcicki Polanica Zdrój - operacja nosa

Polecane posty

BOOMBEL 87 Nie ma za co. Wiem dziewczyny co czujecie przed OP bo sama czułam to samo. Myślałam, ze zwariuje w trakcie wyboru lekarza. pamiętam jak męczyłam się czy to ma być Latkowski, Wojcicki, Szczyt, może Skupin? Dzisiaj wiem, ze gdybym już wybrała (starannie) - wyłączyłabym komputer aż do samej operacji, bo w przeciwnym wypadku oszaleć można. Negatywne opinie są BARDZO potrzebne, jeśli takowe istnieją ale napisanie tylko -" odradzam Wojcickiego, Sczyta itp" jest bardzo niesprawiedliwe. Nie chodzi mi tutaj o doktora tylko dziewczyn, które czekają na operacje. Nie wiem naprawdę ale sadze, ze zanim napisałabym na forum, ze na pewno nic nie załatwię u Wojcickiego bo jest cham, cwaniak itp. Napisałabym to jeśli faktycznie do rozmowy miedzy doktorem a mną doszłoby i zachował się niewłaściwie. U Wojcickiego płaci się za poprawkę 1500 zł jeśli się nie mylę (za anestezjologa, itp). reszta typu wyżywienie, pensjonat niestety płaci się oddzielnie. Niesprawiedliwe z tym pensjonatem przyznam, ale żaden doktor nie trzyma po OP poprawkowej 8 dni za darmo. U Sczyta tez płaci się za poprawkę. Latkowski robi za darmo. Ale pensjonat luz trzeba płacić. Zycze Wam dziewczyny spokoju i udanych nosków;-)

Pisalam szybko i troche pomotalam. Mialo byc "tylko dziewczyny" a nie dziewczyn. Poza tym chozilo mi o to, ze nazwalabym doktora cwaniakiem, chamem jesli na wlasnej skorze doswiadczylabym tego. Dla mnie byl bardzo mily - nie taki wchodzacy w tylek;-) tak naturalnie mily. Odpowiadajacy na pytania, usmiechal sie, zszedl nawet na temat prywatny;-)

do anulka1975 Czesc,juz Ci wyslalam moje fotki jeszcze krzywego nochala:))) Pozdrawiam

Gość nesiaaaaaa
Witam :) nie zaglądałam tu już od wieków . 10 grudnia minęły 4 miesiące od operacji i póki co wszystko z noskiem jest dobrze. 2 dni temu zemdlałam i uderzyłam częścią kostną tak na grzbiecie w półkę.I zrobiła się taka czerwona gulka. Z mojego nieprofesjonalnego oka wygląda to na stłuczenie , ale mam pytanie czy przeżył ktoś coś podobnego ?. 4 miesiące dbania o nos jak o dziecko mam nadzieje że nie zaprzepaści jedno omdlenie .:( z góry dziękuje za odpowiedź .

Gość ITUM
MAGNOLIA 1987................Jezeli jeszcze tu zagladasz,odezwij sie.mam pytanko wlasnie do Ciebie.

Gość BOOMBEL 87
Cześć dziewczynki, mam jeszcze jedną nurtującą sprawę w związku z wątpliwościami dotyczącymi OP u dr Wójcickiego- czy któraś z Was myślała poważnie nad operacją u dr Kobusa? z tego co wiem ma on wielkie doświadczenie, i jak przeczytałam na stronce dr Wójcickiego był on jego szefem, i bronił dyplom pod jego kierunkiem. Myślicie, że uczeń przerósł Mistrza?

Kubus zajmuje sie bardziej medycyna rekonstrukcyjna. Sadze ze gdybysmy poszly do niego z problemem bo nosek jest ciut za dlugi, itp. to chyba spadlby z krzesla :-D On ratuje ludziom nosy. Co do wygladu estetycznego - z calym moim szacunkiem ale nie robi ich ladnych tylko funkcjonalne. Na jego stronie mozna sobie poogladac. Ale to tylko moja opinia. Zreszta Kubus ma juz swoje lata.

Gość BOOMBEL 87
No właśnie, te nawet te zdjęcia u Kobusa są zbyt hmm... archaiczne. no, ale zawsze warto skonsultować. Jejku, zwariuję z tą operacją...

Gość BOOMBEL 87
* te zdjęcia

A ja mu zmienilam niechcacy nazwisko. Oczywiscie mialo byc Kobus :-D:-D:-D Nawet nie wiem jak to sie stalo i w dodatku kilkakrotnie. Sorki;-) Ja Wam dziewczyny mowie zeby na moment odetchnac od komputera i nie myslec o tym.

A ja mu zmienilam niechcacy nazwisko. Oczywiscie mialo byc Kobus :-D:-D:-D Nawet nie wiem jak to sie stalo i w dodatku kilkakrotnie. Sorki;-) Ja Wam dziewczyny mowie zeby na moment odetchnac od komputera i nie myslec o tym.

Gość zyta677
Napiszcie, proszę,jak przeżyć pierwszą noc po operacji nosa,czy jest bardzo ciężko ? Boję się,że będzie mi trudno oddychać ustami,czy w ogólę zasnę Pozdrawiam wszystkie dzielne forumowiczki.

Gość kasiulm
Hej! Jak chodzilam na zmiany opatrunkow i czyszczenie nosa po operacji do pielegniarek to rozmawialam z nimi i mowily, ze Wojcicki jest najlepszy. Jedna dziewczyna zadzwonila do szpitala i zapytala wprost kto jest najlepszy i jej tez inna pielegniarka odpowiedziala, ze Wojcicki. Raz poszlam do miasta (5 doba po operacji) troche sie dotlenic i w jednym sklepie tez pani zapytala u kogo mialam operacje (mialam gips na nosie wiec nie dalo sie nic ukryc ;)) i powiedzialam, ze u Wojcickiego i powiedziala, ze to jest mistrz i ma najlepsza opinie w Polanicy. Kobus podobno tez jest niezly tylko, ze robi zadarte noski no i ma swoje lata. Wojcicki jest juz profesorem i wydaje mi sie, ze przerosl mistrzaNie jest latwo ale spokojnie da sie rade. Patrzac na moj nowy nos moglabym nie spac 3 noce zeby nie wygladac tak jak wczesniej :)

Gość nesiaaaaaa
już wypowiadałam sie na ten temat milion razy ale jeżeli chodzi o efekt po operacji u mnie to jedno słowo pasuje do Wójcickiego. MISTRZ. :)

Gość BOOMBEL 87
Hej dziewczynki, przepraszam,że jestem taka panikarą, ale mam wielką prosbę- czy mogłybyscie wysłać mi na maila zdjęcia przed i po operacji? Zdjęć oczywiscie NIKOMU nie udostępnię, mogę też przysłać swojego garbusa, jesli w ogóle ktos chce oglądać taką paskudę :P Takie zdjęcia są bardzo pokrzepiające, z resztą same pewnie wiecie:) pozdrawiam aleksandragrzelak87@wp.pl

Gość ewa30
Wszyscy gdzieś sobie poszli. Smutno. cicho. Itum jak się goi nosek? Ciekawi mnie jak za rok będą wyglądać nasze noski... Ja wierzę w Wójcickiego i jego umiejętności . Dziewczyny niezadowolone z zabiegu zamilkły... Ewa

Gość ocotutajchodzi
witam kto ma operacje w tych terminach 06,02,2011-12,02,2011 i w jakim pensjonacie macie rezerwacje?? pozdrawiam

Gość ITUM
Czesc EWA........wczoraj siedzialam przed lustrem i myslalam to samo co Ty,jak bede wygladac za rok.Do lata juz chyba bedzie to prawie widoczne.Narazie jeszcze skrzydelka sa twarde,widoczna opuchlizna ,ale jak dotykam czuc ze to zejdzie ,jestem zadowolona.Te NIEZADOWOLONE nie znalazly poklasku i dlatego przestaly pisac,ja sie zgadzam ,czasami moga byc jakies powiklania,niekoniecznie z winy lekarza,ale zla poprawlka po poprawce o ktorej nawet lekarz nie wie to bzdura.Ja mysle .ze komus przeszkadza jego renoma.To nie krawcowa .ktora zle zrobila przymiarke i moze poprawic.Dedydujac sie na taki zabieg kazdy musi zdac sobie sprawe,ze zmiana noska zmieni tez wyglad do ktorego sie bylo przyzwyczajonym,pytanie czy to nowe sie zaakceptuje.Sadzac po wpisach wszystkie od dr.pokochaly sie na nowo i tak trzymac.Ewa.zdrowych, pogodnych,radosnych Swiat.Byle do wiosny.PA

Gość itum
DO BOOMBEL 87...............Na co to ta panika,nastaw sie tak jak na porod,juz sie zdecydowalas to musisz przez to przejsc a potem zobaczysz jaka to wieka ulga ze to juz PO.I nie nastawiaj sie na cuda od razu,akceptuj siebie powoli na to potrzeba czasu.WIEM CO MOWIE.

Gość BOOMBEL 87
Do The Art- Cześć, bardzo dziękuję za meila, masz bardzo ładny nosek , chociaż przed operacją też nie był taki zły:) Ja mam mniej więcej taki nos, jak ta dziewczyna z galerii na stronie Wójcickiego... buźka

Boombel87 Nie ma za co. Podejrzewam, ze jesli masz nos jak ta dziewczyna ze strony Wojcickiego to zrobi Ci piekny nosek. Tylko naprawde dziewczyny podchodzcie do operacji mocno stapajac po ziemi. Nosek noskowi nie rowny, w sensie nie z kazdego da zrobic sie to samo. Zreszta nie do kazdej twarzy pasowalby taki sam nos.

Dawno mnie tu nie bylo ale chcialam powiedziec ze kaska na operacje w koncu uzbierana i moze w kwietniu w okolicy Wielkiej Nocy uda mi sie zrobic nochala Bylabym wdzieczna gdyby The Art i inne dziewczyny przeslaly mi swoje fotki Pozdrowienia

Gość BOOMBEL 87
Czesć Dziewczyny, mam kolejne pytanie- czy przed operacją wykonuje się EKG? bo jesli nie, to zrobię sobie gdzies prywatnie, tak dla spokoju:) pozdrawiam

Gość Ania881
Dziewczyny miałam operację nosa całkowita korekta 9.12 u dr Wójcickiego, zatrzymałam się w oliwii - w nowym skrzydle są super pokoje, bardzo ładne z łazienką opieka naprawdę doskonała pani Wiesia i pan Michał cudowni tacy ciepli ludzie- Pani Wiesia piecze pycha ciasta więc jak ktoś chce dodatkowo schudnąc to nici:)) pan Michał przed zabiegiem potrafi uspokoić rozśmieszyć więc naprawdę się nie balam- dopiero gdy czekałam na anestezjolog to troszkę się zestresowałam:) Polecam Oliwię z ręką na sercu!!!!!!!!! po operacji NIC nie boli sama byłam w szoku bo trochę nie wierzyłam jak to czytałam na forum ale naprawdę nic nie boli, jedynie ja akurat wymiotowałam po narkozie dwa razy ale później już ok. jak wracałam do domu to nawet nie byłam spuchnięta ani nie miałam siniaków, tylko nos jest spuchnięty!!!- mam nadzieję bo jest trochę duży ale to na pewno minie, jest prosty i zmniejszony troszkę w porównaniu do wcześniejszego. ale jak się opuchlizna zmniejszy to napiszę dopiero czy jestem zadowolona. na tą chwilę raczej tak ( miałam nadzieję że będzie mniejszy ale widocznie to niemożliwe). będę pisać na bieżąco jak się zmienia. pozdrawiam

Gość Ania881
i proszę napiszcie jak pielęgnowałyście nosek po operacji:)

Gość Berenika10013
Ania881 Mam operację za miesiącapisz proszę jak kształtują się ceny w Oliwii i od czego zależą? Pisz częściej jak się czujesz. Życzę Ci pięknego gojenia noska:)

Gość kasiulm
Hej dziewuszki! Mam pytanie. Jestem po operacji dokladnie 10 tygodni i mam wrazenie, ze moj nos sie troche powiekszyl. Tzn. koncowka jakby sie uwydatnila. Na poczatku przez pierwszych kilka tygodni byl bardziej prosty a czesc chrzestna byla jakby mniejsza a teraz nosek zrobil sie tak jakby zadarty lekko. Czy ktoras z Was tak miala? Podzielcie sie swoimi spostrzezeniami please :) BOOMBEL 87 - EKG nie robia przed operacja. Podobno wymagane to jest u starszych pacjentek (po 40). Podczas operacji monitoruja caly czas Twoje serce ale jak chcesz to mozesz sobie zrobic badanie, ale nie jest wymagane. Pozdrowionka

Gość nikki_24
hi dziewczynki!!! do poszkodowanych po op u W.i po co ci to bylo?chcialas sie pozalic a tu wszystkie rzucily sie na ciebie jak kotki na myszke.nie znajdziesz tutaj pomocy,niestety:(nie bede smiecic forum tylko tyle ze wszystkie zobacza rezultat po paru dobrych miesiacach chociaz czasami widac od razu co jest nie tak.opuchlizna zakrywa w jakiejs czesci niedociagniecia. a na stronie ma tylko 2 noski z profilu a nie ma zadnego z przodu..... do wszystkich uwazajcie na noski podczas i po i duzo pozytywnego myslenia!pozdrawiam pa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować