Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek jeden

czuję się niepotzrebna i niechciana

Polecane posty

Gość smutasek jeden

niemogę sie do zadnego topiku wkrecic bo jak mi się temat spodoba to jest tam juz 150 stron zapisanych ludzie sie znaja i pisza ze sobą a nowych olewają :( moze znajdzie sie ktos kto zechce popisac o wszystkim i podniesc an duchu :(

Gość znowu zaczynam
niewiem o wszystkim i o niczym tak wchodze tu czesto gdzie nie zajrze to olewka:(

Gość Ismenna
a ja myślę, że ważna jakość zauważalności Być zauważalnym z powodów .. a być z powodu siebie, bo jets taki, napisał to itp Lepiej rzadziej, a szczerzej być zauważalnym niż być jak dywanik

Gość Veneno
Ale Ty z siebie robisz męczennicę....Ale to też taktyka taki szantaż emocjonalny.

Gość biała śnieżka
Smutasku są takie dni że właśnie się tak czujemy,nic nie wychodzi i nawet wbicie się na jakiś topik jest problemem.Ja mam tez dzisiaj zły dzień:(,więc nie przejmuj się nie jesteś osamotniona.

Gość biała śnieżka
Smutasku ja mam dzisiaj urodziny i też czuję się samotna.Jest mi smutno bo siedzę sama:(.

Gość ktoś sam
biała śnieżka>> wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń 🌻🌻🌻

Gość biała śnieżka
Dziękuje bardzo:D,mam przed sobą duże plany do zrealizowania więc każde miłe słowo i pozytywna myśl się przyda:D

Gość smutasek jeden
biała śnieżko zycze ci wszystkiego najlepszego dzieki za podtrzymanie an duchu ale ja ostatnio wszystkie dni takie mam

Gość __taki jeden
Nic się nie martw. Mojego posta nikomu prawie nie chciało się czytać, bo za długi był. To dopiero jest olewka ;)