Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cindy17

SZTUCZNE RZĘSY!!!

Polecane posty

Mam pytanie dotyczące sztucznych rzęs a dokłądniej czy są one wielokrotnego użytku czy jak sobie przykeje i zdjemę to do kosza??

Gość bleeeeeEEEE
tez mnie to interesuje...

zalezy jakie.ogolnie im drozsze tym dluzej sluza,bo te tanie nie dosc,ze sie czasem rozrywaja to zostaja na nich resztki kleju i przy czasem nawet drugim przyklejeniu wygladaja okropnie.

hmmm dzis w gazecie wyczytałam ze jak sie je przyklei to nalezy je pokryc tuszem jak normalne rzesy wiec jak je odkleje i znowu nakleje to chyba nie bedzie to dobrze wygladalo?

Gość Przecież nie są drogie
można kupić nowe Po co stare przyklejać,kombinować :(

sa tez takie czarniutkie,ze nie trzeba nic malowac ale fakt,moze lepiej kupic duzo tanszych i problem z glowy

Gość Martka_1977
Nie wiem czy słyszałaś o marce Noble Lashes? Jeśli nie to polecam ich sklep internetowy - www.noblelashes.pl . Sprzedają między innymi jedwabne rzęsy porcjowane w różnych kolorach. W ofercie są wszystkie potrzebne akcesoria – pęsety, szczoteczki, płatki kolagenowe i cała reszta.

Gość Michalina2343
To zależy jakie rzęsy. Są takie, które odpadają po godzinie. Są takie, które założysz raz i nadają się tylko do kosza. Są też takie, które pięknie się trzymają i są wielokrotnego użytku. Zainteresuj się tymi rzęsami http://www.neicha.pl/. Są świetne. Moje ulubione.