Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paputkowo

wiekszosc rzeczy mam w d...dojrzala

Polecane posty

Gość paputkowo

ogolnie wcale mnie nie obchodzi co mysla o mnie inni. ide do pracy, ubieram sie w to, co z pralki wyciagne, niewazne czy jedno do drugiego pasuje.wczoraj pojechalam po fajki w szlafroku, facet na stacji benzynowej o malo nie zemdlal, mam to gdzies.kazdy wlos w inna strone, zakupy na szybko....mam wszystko gdzies.

Gość widziałem
i to że o tym tutaj piszesz jest najlepszym dowodem że nic cię nie obchodzi co inni o tobie myślą

Gość paputkowo
ha, ha. podzielilam sie tylko.zapomnialam dodac, ze owszem , cos mnie obchodzi, mianowicie, czy jest prad. bo wtedy dziala komp. wracam do domu. boczna droga, po drodze przystanek w sklepiku po ciastka. potem biegiem do kompa. tutaj jem, pije kawe, i tak dalej.potem przerwa na kapiel, i dalej komp.auto mam nieumyte i mam to gdzies.

Gość paputkowo
aha, i nie chodze do kosmetyczki i nie robie pilingow.ani innych zabiegow.

Gość paputkowo
a, i jeszcze nie ogladam seriali i nie cierpie chodzic po sklepach. czy wy tez tak macie?

Gość paputkowo
kurcze, nie ma tu nikogo kto ma tak jak ja?

Gość obserwatorkaaa
ok ja mam twz fobie, nie lubie kupowac ciuchow lazac po sklepach od 4 lat zamawiam tylko z katalogu

Gość paputkowo
myslisz ze to jakas fobia? czy wydarzylo sie cos takiego co bylo poczatkiem tego twojego stanu?

Gość obserwatorkaaa
nie cierpie jak sklepowa sie na mnie gapi i na sile chce mi doradzac czasami tez wrtynia nos do przymierzalni albo lazi za mna po sklepie aaaaaaaa i do pracy tez czesto chwytam byle co z szafy