Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla Przyjaciela rady i pomoc

Rady dla mojego kumpla

Polecane posty

Witam serdecznie nie wiedziałem gdzie wsadzićtego posta awięc daje go tutaj. Sprawa tyczy sie mojego przyjaciela , miesiąc temu poznał dziewczynę i juz na pierwszym spotkaniu poszli w tango ale on był zabezpieczony piszę to bo może być to istotne , ona wcześniej była w 4 letnim związku ale został on zakończony teraz jest albo była z moim przyjacielem. Od pewnego czasu w ich nie długim związku zaczło się dziać coś dziwnego , dziewczyna płakała dlaczego nie chciała mu powiedzieć , miała skoki nastrojów , później tam była u nich z rodzicami rozmowa jakaś o badaniach ale on dokładnie nie wie , dziewczyna zemdlała w szkole ostatnio , spytał się ją o miesiączkę to nie odpowiedziała nic. Dodatkowo przed tym wydarzeniem mojej dziewczynie śniło sie że oni będą się żenić ;D . No a dzisiaj jego dziewczyna napisała mu że z nim zrywa bo jest zbyt młoda na chłopaka i ma sobie znaleźć porządniejszą i że jej rodzice chcą ją z domu wyrzucić i że ona się wyprowadzi chyba . Po godzinie napisała mu że jutro ma przyjechać bo jej rodzice chcą poważnie z moim kumplem pogadać i jutro się wzystkiego dowie. Jak myślicie co to może oznaczać ciążę ? On ma trochę pechowo bo za tydzień idzie do wojska itd... Proszę o wasz punkt widzenia na te sytuacje , martwię sie o kumpla POZDRAWIAM

Gość dziewczyna konrada
niezla prowokacja.....myslisz ze tutaj an tym forum znajdziesz odpowiednie osoby, ktore Ci doradza? heh watpie... chlopczyku rozwiazuj problemy kolegi u siebie w glowce myo go nie znamy Ciebie nie znamy i nie znamy tez reguly pod ktora daloby sie podpisac Twoj przypadek pozdrawiam

Gość dziewczyna konrada
a raczej przypadek Twojego kolegi

Ale pytanie jest o ciążę więc nie wyskakuj mi tu z prowokacją bo takowej nie mam na myśli jeśli ruszyłabyś głową to dobrze wyczytałabyś to o czym piszę POZDRAWIAM ps. Nie chłopczyku bo od stanu dziecka minęło już parę ładnych latek ;]

jakby od stanu dziecka minelo pare ladnych latek to bys nie szukal pomocy dla swojego kumpla na forum Antykonmcepcja, płodnośc / Ginekolog Racja??

a w ogole to czemu chcesz rady dla kumpla jak on juz jutro sie dowie jaki jest problem, juz za pare godzin ,wiec sie nie martw , heh

No to od czego tutaj jesteście !! , nie no szkoda gadać z ludźmi posiadającymi uprzedzenia ;] PA dziubki

Nie rozwiazujemy problemow natury psychologicznej (chociaz moj przyszly kierunek to psychologia) heh My najwyzej jezeli podasz nam termin okresu tamtej dziewczyny i date ich stosunku mozemy Ci powiedziec czy miala dni plode czy nieplodne. W kocu to forum o antykoncepcji.

Gość hhhhr
w sumie... chciałam tu coś wpisać o zachowaniu dystansu i spokoju, czekaniu na dalsze informacje, roli zabezpieczania siebie samego prezerwatywą przed zapłodnieniem partnerki i zarażeniem jej bądź siebie jakąś chorobą, tudzież o badaniach genetycznych w ostateczności ale w zasadzie... słusznie stawiacie sprawę, dziewczyny ;)