Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska_aaa

masturbacja-pytanie do panów

Polecane posty

Gość ciekawska_aaa

Witam! Interesuje mnie pewna sprawa. Czy wam facetom zdarza się samym rozładowywać napięcie sexualne po miłym wieczorku na którym doszło tylko do "macanek"?

Gość zawsze oj zawsze

Gość ciekawska_aaa
bredzisz bredzisz a co zapytać już nie wolno? :P panów proszę o podanie swojego wieku:)

Gość ciekawska_aaa
soadaj dresiarzu :classic_cool:

Gość ciekawska_aaa
bez podszywów proszę

Gość ciekawska_aaa
aha i interesuje mnie wielkosc pena :D

Gość tez cos spytam
panowie, a na co lubicie patrzyc masturbujac sie? podajcie przyklady albo linki do zdjec :)

Gość facet ma racje
czy dziewczyny tez sie same .... rozladowuja po macanku ? dla ulatwienia dodam ze ja tak . :P

Gość kasiabalo26
tak robimy to czesto ja robie to zawsze nawet po stosunku jak mnie dobrze partner nie zaspokoil,mam swojego pana stucznego i on mi duzo daje przyjemnosci

Gość Hellscream
K A S I A B A L O 26 dlaczego nie porozmawiasz ze swoim menem i nie postacie sie razem aby ci było dobrze??????????????????????????????????? A pana plastikowego morzesz też używać w trakcie zabawy z partnerem a nie po fakcie!!! np. pozycja 69 bedzie doskonała... ty pokarz mu co potrafisz zrobić jezykiem a on zabawka, jezykiem i wszystkim co sprawi wam przyjemnosć. MASTURBACJA JEST NATURALNYM SPOSOBEM ROZŁADOWANIA NAPIECIA SEXUALNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTÓRE JAK WIADOMO POWSTAJE PRZY MACANKACH I JESZCZE PARU INNYCH ZABAWACH.

Gość jufus
Ja tez po macanku lubię sam sobie zrobić.

Gość pewnie_
Pewnie, że się zdarza. Jeśli było miło to później trzeba gdzieś te nagromadzone zapasy spermy spuścić.

Gość ktosikmmm
Czekamy na odpowiedź ciekawska_aaa ,czy ona tez zaspakaja sie po macankach ????.

Gość Pedro___17
Właśnie ciekawska nam nie odpowiedziała czy sama się zaspakaja po macankach. Ale mądra.

Gość ktosikmmm
A może dziewczyny mają po prostu orgazm podczas samych tych pieszczot i już nie muszą potem ?. To po pierwsze , a po drugie czy są jakieś dziewczyny na forum w tej chwili ??. Może odpowiedziała by jakaś inna ?.Prosimy.

Gość ja obcią...
gam sobie nawet po dobrym bzykaniu bo jak sie napatrzę na swoją babkę to dalej mnie kręci i obrazki nie sa już potrzebne,

Mnie to szczęście nigdy nie spotkało,ale sądzę,że gdyby do czegoś takiego doszło to waliłbym sobie raz za razem aż spermy w jąderkach by zabrakło!!!

Gość ciekawska_aaa
hej!!! Jestem i już odpowiadam. Jeśli facet mnie bardzo podniecił to zawsze rozładowuje napięcie. Jak tego nie zrobię nie mogę się na niczym skupić i chodzę kompletnie zakręcona. Panowie wpisujcie się.

Gość Pokaze ci wszystko
ciekawska_aaa, jak chcesz to ci pokaze na kamerze jak mozna sie masturbowac, mam 21cm jeszcze to nie zla zabawa jak jestes chetna

Gość ciekawska_aaa
dzięki ale nie skorzystam

Gość ktosikmmm
ciekawska- czyli rozumiem ,że jest tak : masz kolegę ( faceta ) spotykacie się czasem , dotykacie , ale jeszcze powiedzmy bez rozbierania ?.A nie możesz mu po prostu zrobić dobrze np. ręką. Czy uważasz ,że jeszcze jest za wcześnie dla niego na takie przyjemności?.

Gość ciekawska_aaa
załóżmy że właśnie tak jest:) bo powiedzmy że jest zbyt wcześnie :) dochodzi do pieszczot ale bez orgazmu

Gość ciekawska_aaa
ktosikmmm nie widziałam twojej odpowiedzi na moje pytanie

Gość ktosikmmm
A tak , ja oczywiście też zawsze po takich spotkaniach , ale nawet po tańcach z dziewczynami , przy których troche się podniecałem - no zawsze pomagałem sobie reką. Teraz już nie muszę , bo nie kończę spotkania bez stosunku.

Gość ktosikmmm
No i co sądzisz o chłopakach ?.