Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalskaaa

PROSZE jesli wiecie odpowiedzcieMoja matka.....

Polecane posty

Gość Pytalskaaa

Od kilku lat stosunki moje i mamy,krotko mowiac nie ukladaj sie. Ostatnio wogole bardzo dziwaczeje,podejrzewam ze przez lata przejsciowe.Zrobila sie obsesyjnie przewrazliwiona,ze kazdy w kolo cos knuje,obgaduje itd .Szczegolnie upatrzyla sobie we mnie wroga postac. Ostatnio podjela decyzje by rozwiesc sie z moim ojcem.I w zwiazku z tym moje zapytanie,czy do tego potrzebny jej moj akt uroidzenia(mam 28lat mam swoja rodzine). Dzwonilam do informacji w sadzie i okazalo sie ze ten dokument w takim przypadku nie jest potrzebny. Po co innego moja matka moze go potrzebowac,bo wciaz sie o niego dopomina, o co chodzi? Pomozcie

Gość Pytalskaaa
Jesli zbyt zawile to ujelam to zadam konkretnie pytanie: Do czego moze byc potrzebny matce,akt urodzenia doroslego dziecka? Czy moze miec to cos wspolnego z ubezwlasnowolnieniem ojca(choruje na schizofrenie)??

Gość bleble_____________________
pewnie chce cie wydziedziczyc

Gość Pytalskaaa
hehe a moze,kto to wie? :-) Tylko z czego? Tak naprawde przez 30lat malzenstwa nie dorobili sie niczego. Z reszta nic od niej nie chce,predzej moge jej dac niz zabrac.

Hej! Moi rodzice też się rozwodzili jak bylam juz osobą dorosłą i akt urodzenia nie był do niczego potrzebny.Pamiętam dobrze , bo sama zajmowałam sie formalnościami.Pozdrawiam

Gość Pytalskaaa
Eh tam,jestem ciekawa czy cos moze kombinowac. Ona jest zdolna do roznych dziwactw. A co do vodoo to bym sie nie zdziwila,kiedys chodzila do takich roznych taaam.... ;-)

Gość Pytalskaaa
Asega no wiec wlasnie,z tego co sie dowiedzialam, to mnie sklamala. Dlatego teraz mysle nad tym po co jej moj akt...i nie moge nic wymyslic. :-(

Gość hhhhr
może faktycznie jest chora, no wiesz, to się zdarza, a wobec tego przeróżne rzeczy mogą jej przychodzić do głowy, nie ma szans żeby się domyślić

Gość U ciebie pewnie
cala rodzina jest chora