Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnaAS

Czy moge byc w ciąży????

Polecane posty

Witam, Mam takie pytanie otóż współżyłam z moim narzeczonym w dniach kiedy miałam dni płodne i takze owulacje.Mój cykl miesiaczkowy trwa 28 dni i dni płodne wypadały akurat gdy kochałam sie bez zabezpieczenia,dodam ze konczył we mnie. Teraz 6-7 dni po ewentualnym zapłodnieniu bola mnie strasznie piersi czytałam ze własnie piersi jako pierwsze reaguja na zapłodnienie dodam takze ze stały sie wieksze i takie dziwne zylki wyskoczyły ale najbardziej bola mnie brodawki a i jak dotykam to tak jakby pełniejsze sie stały Prosze o odpowiedz czy jest mozliwosc ze zaszłam w ciaze jesli kochałam sie w dni płodne bez zabezpieczenia i konczył we mnie?? i czy te piersi rzeczywiscie moga byc oznaka ze jestem. Okres powinnam dostac 2 lutego mam nadzieje ze sie nie pojawi:):) Prosze o odpowiedz

Gość zrob test bedziesz wiedziala

Gość Dorotka01
jak mozna byc tak debilnym i takie durne pytania zadawac, biologii nigdy nie mialas????? poczytaj kilka watkow nizej, bo laski co chwila zadaja tak idiotyczne pytania, oczywiscie ze mozesz byc w ciazy

Do Dorotka01 Nie musisz mnie tak od razu wyzywac;/od debili bo wiem ze moge byc tylko chcialam spytac o te bolace piersi...poprostu bardzo chce byc i moze dlatego zadaje pytania na ktore moge w zasadzie sama odpowiedziec.

czarnaAs - jak najbardziej jest mozliwa ciąza..skoro minał tydzine mzoesz spróbwoac z testem, albo zrób abdnei krwii - bedzie pewneisjze, wynik bety powyżej 5 jendostek swiadczy o ciązy!! Bolesnosci i wrażliwośc, pełnosc piersi moze byc oznakiem ciązy, ale takż emoze zdarzyc sie przed @...

Do Vall Bardzo tego pragne:) mam nadzieje ze sie uda ze tym razem nie dostane@ bo piersi mnie tak nigdy mocno nie bolaly a zwłaszcza brodawki i sutki, a jak bolało to na dzien lub dwa przed dostaniem @

to koniecznie daj znac jaki wynik :) Ja podbnie jak ty będe testowac, ale dopero w przysżły czw. pt :) I tez mam nadzieje :) co do piersi to zwykle faktycznei tak z nimi byw ana początku, ale ja juz w jednym cyklu tez była pewna, a niestety to był po porstu pms.. Ale 3mam kicuki za nas obie :)

:):) mam nadzieje ze sie udało tym razem dzisiaj zmierzyłam sobie nawet rano zanim wstałam temperaturke i miałam 37,7 C a jest to 21 dzien cyklu i nie chce dostac @ ehhh... jutro pojde do lekarza spytam czy mozna cos podejrzewac:) Do bibik81:) Naprawde myślisz ze po tym co napisałam może wynikać że jestem... mnie tak piersi mocno bola ze az np.skakac nie moge i spac na brzuchu i wogole praktycznie nie moge ich dotykac poza tym nigdy nie bolały mnie tak wczesnie przed okresem gora 3 dni;/a pozniej od razu była miesiaczka.Zreszta mam wrazenie ze nie bola tak jak zawsze.. poprostu mocniej i jeszcze ta temp. podwyzszona a nie jestem przeziebiona:) pozdrawiam Ciebie cieplutko trzymaj za mnie mocno kciuki i pozdrawiam Twoich mężczyzn:)

czarna na lekarza za wczesnie.. poczekaj do konca cyklu, w dniu spodziewanej @ zrób test albo bete.... lekarz nic nei zobaczy teraz.. nic ci nie powie...

jest nas dwie :) ty i tak predzej niz ja :) ja dopero 1,2 luteog moge wybrac sie na bete :)

:)no jest nas dwie i mam nadzieje ze bedziemy miały sie czym cieszyc:) :):) kurcze tylko najgorsze jest czekanie hehe szkoda ze nie mozna wiedziec od razu:):)

Gość czepliwec złośliwy
Jak wiesz, ze mozesz byc, to po co pytasz :O:O:O Zasmieczaczom mowimy zdecydowane NIE

Czarna... Bede sie cieszyc razem z Toba. Mnie naprawde bardzo bolaly piersi 8tylko ja nie myslalam,ze jestem w ciazy) i umowilam sie do lekarza,zeby mnie zbadal bo jakos dziwnie sie czuje. Tez nie moglam spac na brzuchu a to moja ulubiona pozycja ;) Jak bedzie Ci rosl brzusio to tez nie bedziesz mogla na nim spac :D Test ztob w dzien spodziewanej miesiaczki. I daj znac!!!!!!! Koniecznie!!!!! Trzymam kciuki za Was!!!!!!

u mnie ten objaw nie bedzie niestety nadzieja na ciąze, bo niestety miewam tak przed @ zwykle... więc raczje moge czekac na inne, a raczje liczyc na positive w next piątek :)

:) No dziekuje że trzymacie za mnie mocno kciuki:) ja za Ciebie Vall tez:) mocno ;):D

No jestem znowu dzieiaj :) w nocy nie mogłam wogole spac na brzuchu tak mnie bolały piersi,teraz czuje ze troche mnie swedza i takie mrowienie. A poza tym zapomniałam dodac ze od kilku dni zasypiam doslownie juz o 20 gora 22i jestem w łozku i czuje sie cały czas taka zmeczona niewyspana,dosłownie nic mi sie nie chce...Jeszcze musze poczekac do przyszłego czwartku bo wtedy powinnam dostac@ i mam nadzieje ze sie nie pojawi...

Czesc! No zycze Ci zebys byla w ciazy!!!! To takie cudowne uczucie!!! Mi to juz chyba wiecej nie bedzie dane tego przezywac. Ja przy pierwszej ciazy to mialam tylko niebieskie zyly na dekolcie,ja sie tez spodziewalam,ze bede w ciazy. Przy Beniu totalne zaskoczenie. Myslalam,ze cos sie ze mna zlego szieje,brzuch boli,piersi nie moglam dotknac,spac ciagle moglam,jakas taka rozbita bylam. Jakdostalam plamienie w 25 i 28 dniu cyklu ( a zawsze mam w 31) to tez nie pomyslala,ze jestem w ciazy tylko cos strasznego sie ze mna dzieje (oj ja glupia,hihihi). Tak mnie cos tknelo w sekundzie zeby zrobic test i wyszly 2 kreseczki,druga troche blada ale byla!!! Wiesz,ja to bym juz chyba dzis zrobila,bo bym nie wytrzymala,hihihi!

Hehe ja sie stresuje :) zrobie go na dniach i dam znac mam nadzieje ze nie dostane @@ no ale narazie obserwuje swoj organizm ... zobaczymy :) Gorace pozdrowionka i buziaczki:)

Witam, ehh...Piersi mnie juz tak bola ze czasem nawet bez dotkniecia wyczuwam bol i jeszcze to mrowienie...A dodam ze wczoraj zauwazyłam na moim dekolcie niebieskie zyłki a piersi od strony pach takie zaokraglone i jak dotykam to w srodku takie pelne i obrzmiałe...Tak pragne by to bylo \"To\":( jeszcze poczekac musze do czw :/@ Akysz Akysz!!!

Hej!!! No tak,jak sie na cos czeka to nie mozna sie opedzic od mysli i czas sie tak dluuuuuuuuuzzy. Nie martw sie to jeszcze 6 dni di testu. 🌻 Nie wiem jak drogie sa testy w Polsce ale ja to bym na prawde juz zrobila ;) Nie wiem czy sa i Ciebie takie co rozpoznaja ciaze juz w 6 dni po zaplodnieniu. Jak z Julkiem bylam w ciazy to na usg bylo widac (7 tydzien) 11milimetrow \"czlowieczka\" a z Benim ( 5 tydzien) tylko mala kropeczke. Jaka to roznica!!! Na prawde trzymam kciuki za Ciebie!!! 🌻

CzarnaS witaj :) widze, ze piersi dokuczają..no ale może to dobry znak :) rozumei, ze testujesz w czwartek?? ktory to bedzie dc?? Ja albo wczw, albo w pt..test i od razu beta, zeby meic pewnosc... 🌼

no to pogratulować, u mnie też zaczęło sie od bolących piersi. teraz ma 3,5 roku. mały słodki łobuziak

a mnie dla odmiany w tym cyklu piersi nie bola, a zwykle bolały w 2 fazie...ehhhhh....

Valll-wiem.ze lepiej sie nie nastawiac bo potem jest trudniej ale staraj sie myslec pozytywnie. Ja przy pierwszej ciazy nic nie czulam,a wiedzialm,ze moze bede w ciazy bo \"pracowalismy\" z mezem myslac o dzidziusiu. Nic mnie nie bolalo,byla tylko siateczka z zyl na dekoldzie,biegalam z lusterkiem i patrzylam czy zsinialy mi wargi sromowe (sorrki za bezposredniosc) i taz chcialam robic co chwile test ale wytrzymalam do dnia miesiaczki. Z beniem to inaczej bo nieplanowalismy wiec nie balo trudno z tym czekaniem. 🌻 Glowa do gory!!!

no poczekam, poeczekam.... w pt. zatestuje - albo i nie jelsi temepratura spadnie drastycznie to nie bedzie po co....

No ja w czwartek tescik zrobie:) niech tylko ta głupia @ nie przylezie do mnie...!! to jest moj 23 dc.Ehh..Dam rade musze:) Tylko juz mnie te piersi w bład wprowadzaja bo nigdy po 1 nie bolały tak wczesnie i nigdy nigdy tak mocno mogłam normalnie spac na brzuszku... i jeszcze doszly te zyłki na dekolcie i na piersiach... Trzymajcie mocno kciuki za mnie a ja trzymam za Was:)

CzarnaS to zasikam kciuki!! I oby to konca przyszłego tyg. wszytsko było jasne (of course positive) :)