CzarnaAS 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Hmm... a tak sie zastanawiam jak było u Was z ta temperaturka?? bo u mnie z rana w 23 dniu cyklu wynosi 37,1 a wieczorem 37,5 C jak tam było u Was?? i czy piersi bolały tak codziennie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yta Napisano Styczeń 26, 2007 Moje piersi bolą od kilkunastu dni, z tego co pamiętam, to przed okresem tak wcześnie mnie nie bolały. Właściwie to najbardziej bolą mnie sutki, tak bardzo, że nie mogę ich aż dotknąć.Od tygodnia bardzo często chodzę do ubikacji się wysikać. Mam nadzieję, że nie są to objawy zbliżającego się okresu. Właściwie u mnie 33 dc i mogłabym już zrobić test, ale boję się rozczarowania, więc jak głupia żyję w niepewności i z nadzieją, że @ się nie pojawi. Powodzenia dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Witam:) dzisiaj temperaturka z rana az 37,6 C a nie jestem przeziebiona, no i z ciekawosci \"badałam\" sobie piersi i sa takie pełne wokoł brodawek takie aureolki a wokoł sutkow tez takie zaciemnienie, no i da sie wyczyuc jakby tam takie sie \"kanaliki\"robiły i najbardziej bola od strony pach... buziaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusiaczek07 Napisano Styczeń 27, 2007 hej dziewczyny! własnie przeczytałam ten topic i musze wam powiedziec ze jestem w podobnej sytuacji. Od dłuzszego czasu staramy sie o dzidziulka, jak na razie z marnym skutkiem, hihi. Ale w tym miesiącu czuje sie jakos inaczej, jestem około tygodnia po owulacji i mam wielką nadzieje ze sie udało. Piszecie o bolących piersiach, mnie tak okropnie bola ze chodze po domu bez stanika, gdyz tak mi przeszkadza, są takie pełne i ciężkie, pobolewa mnie tez brzuch, no i w ogóle dziewczyny chyba rozumiecie o czym mówie bo same przez to przechodzicie. Tak bym chciala zeby sie udało, zycze tego sobie no i oczywiscie wam, kochane. czarnaAS, Vall, yta - zycze pieknych dwóch krech na tescie i pozdrawiam, dajcie znac jak juz cos bedziecie wiedziały, pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Styczeń 27, 2007 :) no to mamy te same objawy:) mnie to własnie tez bola ale juz ponad tydzien a zwykle przed okresem az tyle nie bolały no i ten bol był inny mniej dokuczliwy a teraz jak siedze to pobolewa... a was dziewczyny bolały tyle czasu jak sie miałyscie dowiedziec ze rosnie w was \"fasolka\"?tzn chodzi mi czy trwało to tyle czasu bo naprawde na okres nie bolały mnie tak wczesnie i nie trwało to tak długoo...a wszystko by sie zgadzało...bo 18 stycznia miala miejsce owulacja... Buziaczki dl aWas Kochane:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Jajku dziewczyna!!! Jak bardzo Wam zycze by Wasze zyczenia sie spelnily!!! Ja tak w srodku czuje,ze sie Wam udalo,hihihi. Ale ciiiii....poczekajmy jeszcze do testu. A Ty Agusiaczek lec robic test !! Ale juz i pochwal sie!!! Dal wszystkich starajacych sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yta Napisano Styczeń 27, 2007 Jeszcze nie dostałam okresu, a u mnie 34 dc, dzisiaj i jutro tak nie kupię testu, bo nie mam gdzie. Boję się tylko, że dostanę okres , bo jakoś tak mnie boli podbrzusze od wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabel duzy Napisano Styczeń 27, 2007 dziewczyno isc nalepiej na badanie krwii oni tu takie pierdoły pisza ja tak zrobyłem i mam pewnosc 100 % za jedynie 40 zł mowie czy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2 faza Napisano Styczeń 27, 2007 CzarnaS wg mnei na 99% jestes w ciązy :) idz na bete..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Styczeń 27, 2007 2 faza Naprawde tak myslisz po tych moich objawach tzn co ja napisałam wczesniej?:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yta Napisano Styczeń 28, 2007 Niestety nic z tego. Dzisiaj dostałam @. Chce mi się ryczeć. Tak mnie bolał brzuch, że nie mogłam wytrzymać, a potem na podpasce pojawił się jakiś taki "flak" czy coś. Nie wiem od czego. Czy ktoś tak miał? Życzę powodzenia dziewczyny, niech wam się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusiaczek07 Napisano Styczeń 30, 2007 bibik, na test to jeszcze za wczesnie, zresztą nie chce sie rozczarowac a tak przynajmniej bede miała jeszcze kilka dni złudzen ze moze sie w koncu udało, tak bardzo bym chciała. czarna co u ciebie? robiłas test? yta współczuje wiem co to znaczy dostac ten pieprzony okres, ale uda sie nam, pozdrowienia dla wszystkich starających sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Styczeń 30, 2007 Witam:) mnie nie było dawno piersi bola juz 9 dzien a najbarzdiej wieczorem nie da sie lezec na nich stanik mi przeszkadza... No i czekam do czwartku...Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje...Byłam u ginekologa wczoraj i zbadała moje piersi powiedziała ze to NAJWCZESNIEJSZY Objaw ciazy no i powiedziała ze macica bardzo miekka...Ze To moze byc to mam nadzieje ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1356779999 Napisano Styczeń 30, 2007 czarna....ales Ty pusta,zenujace sa Twe wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Styczeń 30, 2007 Yta,wspolczuje!! Prubuj dalej i sie nie poddawaj!!! Dziewczyny- Agusiaczek, czarnAS,Vall-trzymam kciuki!!!!! I po dla Was!!!! Uda sie!!! A ja to bym z checia dostala juz @ bo w marcu minie mi 2 lata jak nie mam. Nie powiem,ze tesknie ale caly czas boje sie,ze jestem w ciazy ;) Pozdrowionka!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Buehehe smiac mi sie chce po co ktos włazi na forum i reprezentuje swoj niski poziom obrazajac innych !!! Jakbys chiał/a wiedziec to forum dla starajacych sie widocznie TY masz to gdzies i Nie wiesz co to znaczy marzyc o dziecku...ŻAŁOSNE!!!!!!!!!11 Pozdrawiam Serdecznie :)jutro juz czwartek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Luty 1, 2007 I co tam Czarna u Ciebie?????? Nic nie napisalas co z tym testem i nie wiem czy mam Ci gratulowac ;) Daj jak najszybciej znak!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 1, 2007 Przepraszam jestem tak zaaferowana:) chodzi o to ze nie wiem co mam myslec zrobiłam dzisiaj test I pokazała sie najpierw jedna kreska a pootem druga tyle ze ciensza i niewyrazna:( nie wiem czy mam sie cieszyc czy to nie to...Ale chyba jestem bo gdybym nie była to nie pojawiłoby sie nic... Nie wiem juz..,jest taka mało wyrazna ledwo co widac ale widac ze jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza 0 Napisano Luty 1, 2007 pytanie do czarnas: powiedz mi kochana, od kiedy zaczęłaś odczuwać takie pierwsze objawy, które pozwoliły już sądzić, że to może być ciąża? czy to mogło być kilka dni po zapłodnieniu, czy może jednak musi zdecydowanie więcej czasu upłynąć by móc mówić np. o bolących piersiach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 1, 2007 Mnie piersi zaczeły bolec 5 dni po ewentualnym zapłodnieniu i bola do dzis pieka i tak mrowia...a na noc jest najgorzej...nie moge spac na brzuchu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 1, 2007 Acha i bola mnie juz 11 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jako kobieta Napisano Luty 1, 2007 PRODUCENT KAZE W PRZYPADKU jw.ZROBIC DRUGI TEST ALE MASZ DWIE KRESKI WIEC PEWNIE JEST CIAZA.JA TEZ MIALAM DRUGA KRESKE MNIEJ WIDOCZNA A CIAZA BYLA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiunia2306 Napisano Luty 1, 2007 czy moge byc w ciazy kochalam sie w 7 8 9 10 12 dniu po okresie kiedy moge jak najszybciej zrobic test zeby wiedziec czy jesyem w ciazy nastepny okres powinnam miec miedzy 15 18 lutym odpiszcie mi prosze was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiunia2306 Napisano Luty 1, 2007 teraz kiedy minelo 3 dniu od kochania sie wylatuje zemnie wydzielina o ciemnym kolorze i plamilam raz krwia ale malo co to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gawit_27 0 Napisano Luty 1, 2007 hej kobitki! Kurde ja mam podobnie jak Wy!od wrzesnia staramy się o maluszka i nic!W tym miesiącu kupiłam testy owulacyjne i kochalismy się w bardzo płodne dni :) Wczoraj powinnam dostać okres!Nie ma go!I lepiej niech nie pzychodzi :) Objawy mam identyczne jak opisujecie, przede wszystkim straszny ból piersi!No i ciągle bym spała!Zwłaszcza po południu!Siku tez chodzę bardzo często (ale w sumie to odkąd pamiętam to duzo sikałam :) ) Wczoraj zrobiłam test, ale nie dość, że wieczorem to jeszcze nie doczytałam do końca instrukcji i na godzinę przed testem wypiłam pepsi!a pisało, żeby nie pić minimum 2 godziny przed!No i jak przyjżałam się temu testowi to była tam druga kreseczka, ale ledwo widoczna!Naprawdę musiałam się wpatrywac ostro, aby ją zobaczyć :) Być może ją sobie wmówiłam!Wiem, wiem powinnam powtórzyć test, ale boję się z dwóch powodów: 1. że będzie negatywny!, 2. że ciąża się źle rozwija!Miałam tak z pierwszą ciążą!Robiłam 3 testy i dopiero 3 pokazał drugą kreseczkę w dodatku bardzo niewyraźną!A był to już jakiś 6 tydzień ciąży!Potem na usg u lekarza okazało się, że to puste jajo płodowe!Bardzo się boję, że teraz będzie to samo :( A jeszcze mi się przypomniało, że jakiś tydzien po ewentualnym zapłodnieniu miałam malusieńkie plamienie!Trwało jeden dzień i naprawdę było niewielkie! Pozdrawiam dziewuszki i życzę Wam z całego serca upragnionych maluszków :) Ja dam Wam znac jak to się rozwija u mnie!Jak do niedzieli dalej @ nie będzie to powtórzę test!I mam nadzieje, że dołącze na któryś topik ciężarnych kobitek! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Luty 2, 2007 Gawit...To plamienie ktore mialas to moglo byc od zagniezdzajacego sie jajeczka. Z tymi drugimi,jasnymi kreseczkami to ja tez tak mialam przy drugim dziecku :) Na spokojnie podchodzcie do tego!!! Uda sie dziewczyny!!! Powtorzcie test z rana-z pierwszego siusiania!! Powodzenia!!!! A ja robilam test i nie jestem w ciazy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iinsert Napisano Luty 2, 2007 Dziewczyny wiedze, ze tutaj jest chyba temat staraczek,ale prosze odpowiedzcie na moj problem... Dziewczyny ma problem,albowiem kochałam sie z chłopakiem. Bylo to 7 dnia cyklu kiedy jeszcze mialam lekkie plamienie i nastepnie 8 dnia cyklu. Kochalismy sie z prezerwatywatywami Durex extra safe z ktorymi jak pozniej sprawdzalismy wszystko bylo ok,ale gdzies na jakies chyba dziwnej stronie przeczyatalam, ze plemniki przedostaja sie przez prezerwatywy i teraz sie bardzo boje ze moglam zajsc w ciaze. Owulacje wedlug temperatury i mniejszego niz w tamtym miesiacu bolu 'wykrylam' 16 dnia cyklu. Prosze wypowiedzcie sie... czekam Moze sa jakies bardziej doswiadczone z prezerwatywami i moglyby mi cos na ten temat powiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gawit_27 0 Napisano Luty 2, 2007 ja, jesli do niedzieli nie dostanę @ to w poniedziałek z rana powtarzam test!Mam przeczucie, że to jednak ciąża!Boże jakbym chciała!Tylko cholernie się boję :( Co do prezerwatyw to hmmm stosowaliśmy z mężem przez 2 lata!Kochalismy się zawsze kiedy była na to ochota!W dni płodne też!!!!I pierwsze słyszę, żeby plemniki przedostawały się przez \"gumkę\"!!!!No sorry, ale to jest po prostu niemożliwe!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 5, 2007 Czesc kochaniutkie:) dawno mnie nie było...Ale @ nie przyszła juz 5 dzien spoznienia...15 dzien bolu piersi...Czasem boli mnie tez brzuszek tzn podbrzusze ale to sporadycznie:) nie tak jak na miesiaczke...Dzisiaj ide na 13 do mojej gin.powiem o wyniku testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 5, 2007 Dodam ze temperaturka z rana 37,1:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach