Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Daniels

Swędzenie zewnetrznych narzadow-uczulenie czy cos innego?

Polecane posty

Gość J.Daniels

Gość J. Daniels
nos mnie swedzi

Gość grzybica
rzeżączka kiła wybierz se co chcesz :P

Gość opryszczka
albo grzybica radze posmarowac Clotrimazolum (masć bez recepty)

Gość J.Daniels
Hej! Moze ktoras miala z Was cos takiego:swedzenie na zewnatrz,zaczerwienienie lekkie,moze troszke jakby odrobinke podpuchniete wargi sromowe,tak lekko,brak wydzieliny,sucho.Czy to moze byc uczulenie czy jakis stan zapalny?Czy ktos mial cos podobnego i mozna cos na to bez recepty kupic?

Gość J.Daniels
Orocz tej masci co mozna stosowac?Mnie to wyglada poki co na uczulenie,moze papier czy mydlo??

Gość opryszczka
narządów płciowych może to być. Jeśli to będzie to- współczuję, bo cholerstwo ma tendencję do powrotów i jest zagrożeniem dla ciąży. Wpisz w google i poczytaj. Jeśli pojawią Ci się pęcherzyki, krostki to będzie to niestety to :( Wtedy tylko ginekolog, antybiotyk pewnie i zwykłe maści na opryszczkę- takie jakie stosuje się na usta

Gość ninkaaa
proszek tantum rosa maść clotrimazolum lub alantan wszystko bez recepty ten proszek stosuje się na pół litra letniej wody do przemywania roztwór taki moze stać 24 godziny mozesz znaleźć informacje na jego temat w googlah

Gość J.Daniels
Dzieki,masc nawet mam w domu.Mam to juz 3 dni i nie mam zadnych krostek ani uplawow.A kolezanka mi kiedys mowila na temat papieru toaletowego regina rumiankowy,ze uczula...i chyba to przez to mysle sobie....ona miala identyczne objawy i jej gin powiedzial ze przez papier...a poki co to moj partner jest ok wiec raczej uczulenie..

Gość J.Daniels
oj widze ze sie ktos na poczatku podpial pod moj nick z tym nosem,palant jakis..