Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugurugudugu

zabieg chirurgiczny sprowadzenie jaderka problem malych chlopcow

Polecane posty

Gość ugurugudugu

mam kilka pytan odnosnie tego zabiegu a wlasciwie dziecka moze ktoras mam malych szkrabow jest wstanie odpowiedziec. 1)jak dlugo dziecko przebywa w szpitalu ? 2)czy trzeba malucha jakos przygotowac do zabiegu ? 3)jak wasze maluchy zniosly taki zbieg? i czy dlugo dochodzily do siebie ? 4) czy dziecko pod znieczuleniem ogolnym ? prosze o odpowiedzi jesli ktoras z mam cos wie na ten temat z gory dziekuje. glupie komentarze darujcie ja naprawde sie martwie

Gość ugurugudugu
odswiezam

Gość ugurugudugu
podnosze

Gość ugurugudugu
znowu odswiezam

mółj synek czeka na jaderko ale po badaniu lekarz stwierdził ze s apostepy wizyte mam z rok prawie mały ma juz19 miesiecy i powiedział ze wiecej szkody mona zrobic grzebaniem tam niz czekaniem:)

Gość kobieto idz z tym
kobieto idz z tym na forum zdrowie i uroda. Moze tam ci cos doradza. Jak widzisz ze nikt nie odpisuje to pewnie nie moze ci pomoc.

my też czekamy na kolejną wizyte - w maju- bo jest poprawa, (jesteśmy juz po Biogonadylu) Mały ma 18 miesiecy

Gość moj syn
jest po tym zabigu.Rano zabieg, wieczorem do domu.Nie mogl jesc ani pic 8godz przed zabiegiem.Interwencja pod znieczulenim ogolnym.Mial dwa zabiegi : pirwszy jak mial 1.5roku, drugi jak mial 2 lata.Po pierwszym doszedl do siebie bardzo szybko, dwa dni po drugim zabiegu wdala sie infekcja,i leczenie troche trwalo (ok 2 tyg.).Bylo to trzy lata temu. Teraz wlasciwie slady po operacji sa prawie niewidoczne.Jaderka byly bardzo wysoko i lekarze stwierdzili, ze nie ma szans, zeby zeszly same.To dlatego zabieg byl tak szybko.

Gość ugurugudugu
my mielismy usg i nic wiecej czekamy na kolejna wizyte do lekarza w szpitalu juz 2 miesiac mieszkamy w angli w polsce lekarka nie robiac zadnego badania nie wiedzac czy jaderko wogole jest chciala wyslac synka na operacje przepraszam ale nie wiem mam pojecia co to jest biogonadyl?

Gość mala lala453463
wpisz w google wnetrostwo i bedziesz wiedziala

Gość ugurugudugu
do moj syn dzieki za odpowiedz lekarz stwierdzil ze jaderko jest wysoko i operacja jest konieczna niestety ma juz 2 latka i niechce zejsc

Gość upupup