Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynki

Striptiser

Polecane posty

Gość Szatynki

Potrzebujemy striptisera na wieczór panieński w Radomiu, a nie mozemy znaleźć i nie wiemy gdzie szukać. POMOCY!

Gość Szatynki
Ale pan młody już wie i nie ma nic przeciwko :P

Gość jak pan mlody wie
to liczysz sie z tym ze on bedzie wyprawial rózne cuda z dziwką? tez sie zgadzasz?

Gość zasciankowa zosia
ale wariatki z was....wiecie po co sa takie osoby na wieczorach panienskich czy kawalerrskich? zeby kusic, zabawiac itp. troche luzu dzieci. ja strpiptisera miałam, moj maz na wieczorze swoim miał 6 dziewczyn w bikini. czesto razem chodzimy do klubów go go i dzieki temu wiem ,ze wszystko robimy razem i ja nie bede szukała kochanka a on kochanki. a te "niedziwki" niech lepiej pilnuja swoich swietych mezów, co potem chodza do niegrzecznych dziewczynek i w dupie maja swoje swiete żony

Gość zaścianowa zosieńko
wielkie gówno wiesz o życiu, jak szmacisz własny zwiazek . powodzenia:D :P

Gość zasciankowa zosia..
kochana poprzedniczko...urozmaicenie zwiazku to nic złego :) twój zwiazek zeszmaci szybko tój maz, idac do inne, bo ma taka zacofana zonke. pilnuj, sprawdzac maile i smy..nie znasz dnia ani godziny :D ahahhaa

Gość tamma
ale odbiegliście od tematu, moraliści. To znalazłyście już tych striptizerów? Czy coś? :)

Gość zasciankowa zosia..
a czemu ma zaraz posuwac? oceniacie innych na swooje podobienstwo?? widac, ze ktos was zdradził, skoro tak rozpaczliwie pilnujecie swoich mezów :D

Gość zasciankowa zosia
ja nikomu nie odradzam..przyszedł potanczył i bylo kupe smiechu :D pewnie ,ze chodzimy razem. wole ja isc z mezem ogladac fajne dziewczyny niz ma to robic zapity z kumplami bez mojej wiedzy. to jest zwiazek a nie wiezienie:D ale taka to róznica miedzy nami: twój musi pewnie mówic ci,ze ma duzo pracy, a mój tak jak wczoraj skonczył o 16 przyjechał po mnie zjedlismy obiad w super knajpie a potem sex w swiezo zakupionym stroju kotka :d ja mam meza, kochanka w jednym, a twój biedak ma zone i kochanke na dwóch roznych ulicach..buhahhahaa

Gość kupe śmiechu
a niby z czego? Mnie nie jara patrzenie na czyjeś dupska i fiuty!!! Chyba że ciebie to jara:-( Jak dla mnie to mało inteligentne i tyle! Szanuj się trochę kobieto, dobrze ci radzę bo z tego co przeczytałam to jesteś jakaś taka zblazowana że szok. Pewnie nie dajesz swojemu mężowi w łóżku zbyt wielkiej satysfakcji i dlatego tak się boisz, że jak sobie innych fiutków i cipek nie pooglądacie to poleci do innej:-D He he. Wiesz, nasz sex jest na tyle bombowy, że my nie potrzebujemy "takiego typu urozmaiceń" ;-) Ps. Za bardzo się cenię, żebym chodziła do takich klubów dla lekkich panienek;-)

Gość zasciankowa ruro
zasciankowa zosiu, twój facet i tak chodzi z kumplami sam:P a oni śmieją sie z ciebie, ze próbowałas chodzic z nim by sam sie nie włóczył:P naiwne babsko, masz faceta szmaciarza i tyle:D

Gość kupe śmiechu
i jescze mała rada: pilnuj go pilnuj bo inaczej poleci "zapity z kumplami" na dziwki. eh, ale masz męża dziewczyno, współczuję:-(

Gość kupe śmiechu
do zasciankowa ruro. Popieram z całego serca:-)

Gość zasciankowa zosia
no to panny wystawiły sobie swiadectwo. bardzo mi przykro, ale moj maz sam nie chodzi, a jezeli juz to ja otym wiem. niestety mojemy slubnemu nie wypadaja dziwne słuzbowe wyjazdy, tajemniczy klient po 18 i cała reszta:/ po pracy cały czas jestesmy razem sami lub w okreslonym gronie. przykro mi ze macie takie smutne doswiadczenia

Gość kupe śmiechu
doświadczenia? SMutne? A dlaczego my? Przecież to ty masz takie podejście do związku. Przeczytaj sobie moją pierwsza wypowiedź i przeanalizuj:-D Śmieszna jesteś.

Gość zasciankowa zosia
dlatego wy, bo mi takie głupoty do głowy nie przychodza

Gość popieram
zaściankowa zosia popieram za zdrowe podejście do życia ! Mam takie same poglądy. Żenujące są wulgarne uwagi innych forumowiczów / forumowiczek , które swoich parnerów schowałyby najlepiej w piwnicy . A potem jest płacz i takie własnie złośliwe kometarze .. - bo " misio" co to sie nawet za żadna babką nie obejrzy przyniósł do domku jakieś weneryczne świństwo ...

Gość łoooo matko
no jak to nie przychodzą ci głupoty jak non stop myślisz o oglądaniu innych fiutków:-)

Gość łoooo matko
wy macie takie podejście że trzeba pilnować mężów bo inaczej poleci do innej. Śmieszne. Powiem wam, nasz sex jest extra i nie boje się o takie rzeczy:-) Może coś nie tak wam się w łóżku układa że takie podejście do tego macie:-(

Gość łoooo matko
PROPONUJE PRZEJDŹCIE NA FORUM EROTYCZNE I GADAJCIE SOBIE O KLUBACH GO-GO I JAKIE TO WSPANIAŁE PRZEŻYCIA WAS TAM SPOTKAŁY. FACET POKRĘCIŁ TYŁECZKIEM I KUPA ŚMIECHU BYŁA:-d

Gość a późńiej w domciu
z odstawili podobny kabaret. No cóż nudziło im się w łóżku. Skończyły się pomysły na udany sex to trzeba bylo:-D

Gość zasciankowa zosia
ja bynajmniej koncze ta debate, bo w was jest wiecej wulgaryzmu, niz w ewszytkich prostytutkach razem wzietych i nie znajduje odpowiedniego poziomu do rozmowy. bluznijcie dalej , mi to rybka, szkoda mi tych waszych "misiaczków", musza placic za cos co w domu powiini miec gratis do obiadu

Gość he he he he he he
my po prostu musieliśmy dostosować poziom rozmowy do twojego poziomu:-( Cóż tu oczekiwałaś inteligentnego po rozmowie o klubie go-go? Przeciez to wiąże się z takim słownictwem.

Gość facet bez nicka
hehe. mam 35 lat, moja żona 32. ja dr fizyki, ona weterynarz. po slubie 7 lat, od 3 lat przynajmniej raz w miesiacu zapraszamy do soebie zaprzyjazniona pare..sex bez wymiany parterów, ale obie panie ze soba super sie bawia. gdy sami jestesmy w łózku, to dopiero sie dzieje. mój przyjaciel tez miał taka zone jak wy....ro po slubie juz miał 7 innych, a tamta chodzila o gadał jaki to jej maz zapracowany. o naiwnosci ludzka, wczesniej czy pozniej facet idzie na bok, bo milosc miloscia, ale ile mozna patrzec na jedne cycki, a zona nie chce np. spobowac czegos innego

Gość facet bez nicka
kurwiarze biora sie dziecino z mentalnosci plytkich zon.

Gość dr fizyki
naucz się pisać - doktorku

Gość facet bez nicka
kim? przyjaciółmi, kochankami, małzonkami. czesto umawiamy sie na randki, do tej pory kazdego dnia moja zona dostaje jak wracam z pracy: kwaitek ,super mydło, broszke czy inny drobiazg. ja mam na tapecie kompa w slicznej bieliznie, nie trzeba mi przypominac o rocznicach czy urodzinach, jak lezała w szpitalu, sam gotowałem jej rosó i siedziałem poki lekarz mnie nie wywalił. to samo daje ci twó jmaz dziecinko?

Gość ej zasciankowa to przykre ze
musisz chodzic z mezem do tych klubow, wspolczuje mu. nie moze nawet sam wyjsc z kolegami :O nawet do klubu go go z zona :O przykre, naprawde