Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szatynki

Striptiser

Polecane posty

Go艣膰 Szatynki

Potrzebujemy striptisera na wiecz贸r panie艅ski w Radomiu, a nie mozemy znale藕膰 i nie wiemy gdzie szuka膰. POMOCY!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Szatynki
Ale pan m艂ody ju偶 wie i nie ma nic przeciwko :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak pan mlody wie
to liczysz sie z tym ze on bedzie wyprawial r贸zne cuda z dziwk膮? tez sie zgadzasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia
ale wariatki z was....wiecie po co sa takie osoby na wieczorach panienskich czy kawalerrskich? zeby kusic, zabawiac itp. troche luzu dzieci. ja strpiptisera mia艂am, moj maz na wieczorze swoim mia艂 6 dziewczyn w bikini. czesto razem chodzimy do klub贸w go go i dzieki temu wiem ,ze wszystko robimy razem i ja nie bede szuka艂a kochanka a on kochanki. a te "niedziwki" niech lepiej pilnuja swoich swietych mez贸w, co potem chodza do niegrzecznych dziewczynek i w dupie maja swoje swiete 偶ony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艣cianowa zosie艅ko
wielkie g贸wno wiesz o 偶yciu, jak szmacisz w艂asny zwiazek . powodzenia:D :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia..
kochana poprzedniczko...urozmaicenie zwiazku to nic z艂ego :) tw贸j zwiazek zeszmaci szybko t贸j maz, idac do inne, bo ma taka zacofana zonke. pilnuj, sprawdzac maile i smy..nie znasz dnia ani godziny :D ahahhaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamma
ale odbiegli艣cie od tematu, morali艣ci. To znalaz艂y艣cie ju偶 tych striptizer贸w? Czy co艣? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia..
a czemu ma zaraz posuwac? oceniacie innych na swooje podobienstwo?? widac, ze ktos was zdradzi艂, skoro tak rozpaczliwie pilnujecie swoich mez贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia
ja nikomu nie odradzam..przyszed艂 potanczy艂 i bylo kupe smiechu :D pewnie ,ze chodzimy razem. wole ja isc z mezem ogladac fajne dziewczyny niz ma to robic zapity z kumplami bez mojej wiedzy. to jest zwiazek a nie wiezienie:D ale taka to r贸znica miedzy nami: tw贸j musi pewnie m贸wic ci,ze ma duzo pracy, a m贸j tak jak wczoraj skonczy艂 o 16 przyjecha艂 po mnie zjedlismy obiad w super knajpie a potem sex w swiezo zakupionym stroju kotka :d ja mam meza, kochanka w jednym, a tw贸j biedak ma zone i kochanke na dw贸ch roznych ulicach..buhahhahaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupe 艣miechu
a niby z czego? Mnie nie jara patrzenie na czyje艣 dupska i fiuty!!! Chyba 偶e ciebie to jara:-( Jak dla mnie to ma艂o inteligentne i tyle! Szanuj si臋 troch臋 kobieto, dobrze ci radz臋 bo z tego co przeczyta艂am to jeste艣 jaka艣 taka zblazowana 偶e szok. Pewnie nie dajesz swojemu m臋偶owi w 艂贸偶ku zbyt wielkiej satysfakcji i dlatego tak si臋 boisz, 偶e jak sobie innych fiutk贸w i cipek nie poogl膮dacie to poleci do innej:-D He he. Wiesz, nasz sex jest na tyle bombowy, 偶e my nie potrzebujemy "takiego typu urozmaice艅" ;-) Ps. Za bardzo si臋 ceni臋, 偶ebym chodzi艂a do takich klub贸w dla lekkich panienek;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa ruro
zasciankowa zosiu, tw贸j facet i tak chodzi z kumplami sam:P a oni 艣miej膮 sie z ciebie, ze pr贸bowa艂as chodzic z nim by sam sie nie w艂贸czy艂:P naiwne babsko, masz faceta szmaciarza i tyle:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupe 艣miechu
i jescze ma艂a rada: pilnuj go pilnuj bo inaczej poleci "zapity z kumplami" na dziwki. eh, ale masz m臋偶a dziewczyno, wsp贸艂czuj臋:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupe 艣miechu
do zasciankowa ruro. Popieram z ca艂ego serca:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia
no to panny wystawi艂y sobie swiadectwo. bardzo mi przykro, ale moj maz sam nie chodzi, a jezeli juz to ja otym wiem. niestety mojemy slubnemu nie wypadaja dziwne s艂uzbowe wyjazdy, tajemniczy klient po 18 i ca艂a reszta:/ po pracy ca艂y czas jestesmy razem sami lub w okreslonym gronie. przykro mi ze macie takie smutne doswiadczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupe 艣miechu
do艣wiadczenia? SMutne? A dlaczego my? Przecie偶 to ty masz takie podej艣cie do zwi膮zku. Przeczytaj sobie moj膮 pierwsza wypowied藕 i przeanalizuj:-D 艢mieszna jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia
dlatego wy, bo mi takie g艂upoty do g艂owy nie przychodza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieram
za艣ciankowa zosia popieram za zdrowe podej艣cie do 偶ycia ! Mam takie same pogl膮dy. 呕enuj膮ce s膮 wulgarne uwagi innych forumowicz贸w / forumowiczek , kt贸re swoich parner贸w schowa艂yby najlepiej w piwnicy . A potem jest p艂acz i takie w艂asnie z艂o艣liwe kometarze .. - bo " misio" co to sie nawet za 偶adna babk膮 nie obejrzy przyni贸s艂 do domku jakie艣 weneryczne 艣wi艅stwo ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂oooo matko
no jak to nie przychodz膮 ci g艂upoty jak non stop my艣lisz o ogl膮daniu innych fiutk贸w:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂oooo matko
wy macie takie podej艣cie 偶e trzeba pilnowa膰 m臋偶贸w bo inaczej poleci do innej. 艢mieszne. Powiem wam, nasz sex jest extra i nie boje si臋 o takie rzeczy:-) Mo偶e co艣 nie tak wam si臋 w 艂贸偶ku uk艂ada 偶e takie podej艣cie do tego macie:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂oooo matko
PROPONUJE PRZEJD殴CIE NA FORUM EROTYCZNE I GADAJCIE SOBIE O KLUBACH GO-GO I JAKIE TO WSPANIA艁E PRZE呕YCIA WAS TAM SPOTKA艁Y. FACET POKR臉CI艁 TY艁ECZKIEM I KUPA 艢MIECHU BY艁A:-d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a p贸藕艅iej w domciu
z odstawili podobny kabaret. No c贸偶 nudzi艂o im si臋 w 艂贸偶ku. Sko艅czy艂y si臋 pomys艂y na udany sex to trzeba bylo:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasciankowa zosia
ja bynajmniej koncze ta debate, bo w was jest wiecej wulgaryzmu, niz w ewszytkich prostytutkach razem wzietych i nie znajduje odpowiedniego poziomu do rozmowy. bluznijcie dalej , mi to rybka, szkoda mi tych waszych "misiaczk贸w", musza placic za cos co w domu powiini miec gratis do obiadu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 he he he he he he
my po prostu musieli艣my dostosowa膰 poziom rozmowy do twojego poziomu:-( C贸偶 tu oczekiwa艂a艣 inteligentnego po rozmowie o klubie go-go? Przeciez to wi膮偶e si臋 z takim s艂ownictwem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet bez nicka
hehe. mam 35 lat, moja 偶ona 32. ja dr fizyki, ona weterynarz. po slubie 7 lat, od 3 lat przynajmniej raz w miesiacu zapraszamy do soebie zaprzyjazniona pare..sex bez wymiany parter贸w, ale obie panie ze soba super sie bawia. gdy sami jestesmy w 艂贸zku, to dopiero sie dzieje. m贸j przyjaciel tez mia艂 taka zone jak wy....ro po slubie juz mia艂 7 innych, a tamta chodzila o gada艂 jaki to jej maz zapracowany. o naiwnosci ludzka, wczesniej czy pozniej facet idzie na bok, bo milosc miloscia, ale ile mozna patrzec na jedne cycki, a zona nie chce np. spobowac czegos innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet bez nicka
kurwiarze biora sie dziecino z mentalnosci plytkich zon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr fizyki
naucz si臋 pisa膰 - doktorku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet bez nicka
kim? przyjaci贸艂mi, kochankami, ma艂zonkami. czesto umawiamy sie na randki, do tej pory kazdego dnia moja zona dostaje jak wracam z pracy: kwaitek ,super myd艂o, broszke czy inny drobiazg. ja mam na tapecie kompa w slicznej bieliznie, nie trzeba mi przypominac o rocznicach czy urodzinach, jak leza艂a w szpitalu, sam gotowa艂em jej ros贸 i siedzia艂em poki lekarz mnie nie wywali艂. to samo daje ci tw贸 jmaz dziecinko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej zasciankowa to przykre ze
musisz chodzic z mezem do tych klubow, wspolczuje mu. nie moze nawet sam wyjsc z kolegami :O nawet do klubu go go z zona :O przykre, naprawde

Udost臋pnij ten post