Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynki

Striptiser

Polecane posty

Gość ej zasciankowa to przykre ze
wiesz ja odnosze takie wrazenie ze to wlasnie ty pilnujesz swojego meza i boisz sie zeby nie zdradzil :O:O:O:O

Gość zasciankowa zosia
no wiesz, moj maz sam mi to zaproponował :) i swietnie sie tam razem bawimy, a jak raz poszłam tam sama z kolezankami na panienski wieczór, to po powrocie od drzwi do łózka byla ustawiona droga ze swiec wysypana platkami róz. male zazdrosnice.

Gość facet bez nicka
ja powiem tak, moja zona nie wyobraza sobie byc pasozytem, nie po to sie uczyła tyle lat, zeby to maz jej kupował telefon za 1000 zł.jak ma ochote to sama kupuje sobie, bo karte do konta ma. broszki staroswieckie...buahahahhaha..to ja facet wiem ,ze teraz to super modne..o matko....co za pudło

Gość ej zasciankowa to przykre ze
no to ci wspolczuje :O że mu nie wystarczasz i musi ogladac obce tyłki :O

Gość zasciankowa zosia
wy wiecie co to sa za kluby??? tam sie tylko patrzy :d ale laiczki z was

Gość facet bez nicka
ech....dzieci dzieci..broszki nisza stare baby..widac, kto jest swiatowy. moja zona pracuje, bo jak sama mowi praca uszlachetnia. tylko niewykształcone dziewki siedza w domu na utrzymaniu meza.siedza w domu, dupy im rosna, pomidorowa pachna i tyle...takie swinki do koryta..dupe wystawia bo musza, bo jak nie, to maz telefonu nie kupi

tak se czytam i czyam - miałaś więcej tu nie wchodzić - widać , że zależy ci wyłącznie na tym żeby przekonywać innych do klubów go-go :o straszne ....

Gość he he he he he he
nie chce nic wiedzieć o tych klubach i o was. Doktorku zrób jeszcze profesora bo rozumu i tak nie masz:-(

Gość oj zosiu zosiu
ale ty jeszcze glupiutka i naiwna jestes

Gość facet bez nicka
to własnie zony siedzace w domu sanajwiekszymi dziwkami...słuzoce i tyle. facet kase daje, ale i wymaga..spróbuj sie ugotowac obiadu, albo gaci mu nie wyprac..a on w pracy posuwa sekretarke, albo ksiegowa

facet bez nicka - straszne że tak piszesz o kobietach - mój mąż jest zadowolony że jestem zawsze zadbana i mam czas na wszystko - nie pracuje bo nie znalazłam odpowiedniej pracy . Dbam pewnie bardziej o swego męża niż ta twoja kobieta - ech ...

Gość facet bez nicka
ludzie bez rozumu nie maja tytułu doktora, nad profesura własnie pracuje ,ale nie ma to jak razem z kolegami po fachu poswiac sie z polskiego małzenstwa ze sredniowiecza.

I ty masz takie wykształcenie chyba za pieniądze bo za darmo - wątpie ... Dlaczego znudziły ci się \"cycki na które musisz codziennie patrzeć \" ??

Gość facet bez nicka
do tej melasi czy jakos tak...nieróbstwo jest paskudne i obrzydliwe. moja zona pracuje po 12 godzin czasem ,a jest zadbana sliczna pania weterzynarz i ma czas na wszystko.

Gość facet bez nicka
mi sie nie znudzily....bo moja zona jest na tyle madra, ze pozwala mi na obejrzenie czasem innych :d jej sa sliczne, bo sa zawsze jedrne, w slicznych staniczkach, czasem bez. ma wyobraznie i ona wie jak sprawidz, zeby mi sie nigdy nie znudziala

Gość facet bez nicka
drogie dziecko, to nie komuna wykształcenie teraz za uczelni technicznej to tylko kwestia twojego intelektu i pracy. wiesz co to praca ( nie mylic z porzadkami domowymi :d)

No to chyba wam o tek kasy się poprzewracało - zapraszać dziwki albo pary bo \"ile można oglądać te same cycki\" - przepraszam cie bardzo ale skoro twoja żona tak dba o siebie - to dlaczego piszesz \"ile można oglądać te same cycki\" - czyzby były takie brzydkie ? A tak dba podobno o siebie :O

Gość popieram
Ale z co poniektórych to zakute buraczane łby .... Każdy facet , powtarzam każdy ( no chyba ze impotent albo gej) ma ochotę ( a czy pójdzie ,czy nie - to jego sprawa) żeby pójść choć raz popatrzeć na stripiz damski i to nie koniecznie w wykonaniu swojej żony ... A jak jesteście na tyle zacofane myśląc, ze wasz partner to wyjątek to sie grubo mylicie ! Facet to wzrokowiec , nie musi sie szlajać po burdelach ale popatrzeć KAŻDY lubi !!! Ale jak się ma "STRAŻNIKA" a nie żonę to często patrzenie nie starcza i podczas tych swoich "nadgodzin" wasze "misie" rąbią wszystko co na drzewo nie ucieka ....

Gość facet bez nicka
jedna madra.gratuluje, bo juz myslałem ze tu wszyscy po zawodówkach, same krawcowe bez polotu i sprzedawczynie

Gość facet bez nicka
a wieczorem ubiera taką dłuuuga rękawice i wkłada mi rękę w odbyt

Gość tamma
ponawiam pytanie do szatynek: CO Z TYMI STRIPTISERAMI? Znaleźli się?

Gość facet bez nicka
a tak wogóle to wolę chłopców

Gość facet bez nickaaa
kocham poszywaczy :D jak ktos nie ma nic do powiedzenia to sie podszywa...dzicinada

Gość że niby
że niby doktorek

Gość ty podszywaczu
głupi, nie twoja sprawa że jestem krypto gejem (zakładam że wiesz o czym mówię)

Gość popieram
www.badboys.pl Wiem, że jeżdżą po całej Polsce.

Gość facet bez nickaaa
a czasem wyłapujemy bezpańskie pieski i kotki i zapraszamy ich do naszego łóża:-D ech urozmaicenie musi być w każdym związku. Cóż żona weterynarz to i pieski są;-)

a teraz spadam..czas weeknd zaczac, siedzcie tu i zamulajcie..widze, ze wasze zycie to tylko pasmo porazek, skor nie macie juz nic ciekawszego do powiedzenia.nara dzieciaki