Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X lander

X LANDERY co myślicie o tych wózkach?

Polecane posty

Gość X lander

Skoro dziewczyny pytaja o rozne marki wozkow to ja zapytam co myslicie o Xlanderkach? Czy lekkie, wygodne dla matki i dziecka? Bardzo mi sie podobaja szczegolnie X1 ale nic o nich nie wiem a ze ladne to nie jest najwazniejsze nie? Prosze doradzcie:)

Gość raviadorka
niestety nie mogę otworzyć tej stronki :(

Gość enter albo spacja po linku
😭

Gość raviadorka
według mnie to całkiem solidny no i cena nie jest az tak drastyczna..... Napewno wezme ten wózek pod uwagę ale dopiero we wrześniu jak będe sie zblizać do dnia porodu. Koła duże pompowane więc wrazie problemów pewnie każdy tatuś sobie poradzi z naprawą. Rączka wysoka, też dostaje plusa ponieważ jesteśmy również osobami wysokimi mąż 190 ja 175......... zapisuję narazie w uluboionych .......

Gość raviadorka
tylko ciekawi mnie czy siedzisko można całkowicie "położyć" aby dziecku się wygodnie spało.

Ja mam ten wózeczek i jestem bardzo zadowolona, ma super amortyzacje, nie jest ciezki, ma mozliwosc zaczepienia fotelika samochodowego , super sie nim jezdzi po nierownych chodnikach, trawie i w terenie wyboistym:) oparcie spacerowki rozklada sie prawie na plasko, calkiem nie ale to nie przeszkadza, jest super-polecam

Gość X lander
ktos jeszcze?

Gość raviadorka
Karo25 napisz proszę czy kółka sa z tworzywa czy gumowe. I czy ma amortyzatory spręzyna czy paski skórzane bo na zdjęciach nie widać.

a czy podnozek w spacerowce nie jest za krotki? ...czy dziecku czasem nozki nie zwisaja bezwladnie?

...wlasciwie to tam wcale nie ma podnozka :O ...jak dziecko spi to nogi ma na dole?

Gość ixi-dixi
ja mam x-landera !!!! jest super!!! polecam!!! nie dośc że ładny to jeszcze fajny :D

Koła są gumowe pompowane, ma sprężyny, z przodu pod skosem ze na nierownym terenie kazde kółko łapie swoj grunt:) Na zdjeciu na stronce jest krotki podnozek, ale teraz nowe (w tym moj) ma dluzszy ze nozki maja oparcie, jak dziecko rosnie wtedy podnozek sie opuszcza i dziecko opiera nóżki na drugim aluminiowym ktory jest nizej:)

na stronce na bobasach mam zdjecie tego wozeczka i tam widac moja córcie i podnóżek, pozdrawiam

Ja mam ten model i jest świetny. Przede wszystkim super się prowadzi, jest stabilny i bardzo sterowny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.