Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurylyn

Czy często dostajecie opieprz od szefa???

Polecane posty

Gość Kurylyn

jak sobie z tym radzicie? ja mam ich powyżej dziurek w nosie. Chamidła jedne!!!!! Cały dzień spieprzony przez takiego gnoja [zły]

Gość a to przepraszam
codziennie :D Kompletnie to po mnie splywa. Ostatnio jak na mnie wrzeszczal to w glowie ukladalam liste zakupow.

Gość o to ja mam dobrego szefa
opieprza tylko gdy ktoś zawini, nie krzyczy, reprymendy udziela mrożącym tonem i nie krzyczy ja pracuję już 9 lat, ochrzan dostałam może ze 2 razy

Gość Kurylyn
ja niestety często tzn. za każdym razem gdy mu zębami szoruje lub lekko przygryzę.

Gość Kurylyn
jutro bedzie sie podlizywał:O jak ja go nie cierpię:O Najgorsze jest to że nie słucha co sie do niego mówi. Bałwan, krety, czubek, imbecyl...uffff....lepiej mi.

Gość mój nie krzyczy
mam fajnego szefa - wychodzi z założenia, że ludzie są dorośli - jak coś jest to rozmawiamy. Fajny spokojny człowiek. Prezes czasami dyskutuje, daje reprymendę - ale nie krzyczy. W mojej poprzedniej pracy franca - dyrektor finansowa wrzeszczała jakby gówniarzy pod sobą miała. Do tej pory mnie ciarki przechodzą.

Gość Kurylyn
a rezsta kafeterii???? Proszę powiedzcie jakich macie szefów?

Gość Kurylyn
ale ostatnio to ja go opieprzylam , ze sie gdzieś w gownianych barach stoluje bo mial obrzydliwą w smaku spermę.

Gość ja sie kiedys zmoim szefem
poklocilam o niepodlana paprotke...powiewdzial ze nie podlalam na to ze tak na to on ze nie i tak w kolko. Oczywiscie - podlalam....... albo ze wymienil moje imie podczas rozmowy z kims - zwalil cos na mnie czego w ogole nie robilam...ani o tym nie mowilam....ochrzanilam go za to i strasznie mi sie dostalo... takie ma problemy gosiu, ze w glowie sie nie miesci....

moja szefowa ma pretensje ze duzo siedze na necie nie wiem o co jej chodzi :P