Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia_86

Slub pod koniec pazdziernika, kiedy zdjecia w plenerze?

Polecane posty

Slub bierzemy 20 pazdziernika o godz. 14. Wtedy sie robi szybko ciemno i uwazam, ze powinnismy przelozyc zdjecia w plenerze na inny dzien po slubie (chociazby niedziele albo poniedzialek). Jednak moj fotograf sie uparl, ze zdjecia musza byc tego samego dnia... Ale tak licze, ze msza bedzie trwala godzine, potem jakies 30-40 min. życzenia, obiad, pierwszy taniec i juz przeciez bedzie sie sciemniac... A nie chce tego wszystkiego \'odbebniac\' w pospiechu, uwazam, ze to nasz dzien i powinno byc tak jak my chcemy... Rozwazam zmaine fotografa jesli sie bedzie nadal upieral przy swoim... A co Wy o tym myslicie? Moze jednak to ja sie myle? Prosze o porade :)

A nie mozesz jechać przed ślubem?? przec8ież do 14 jest czas żeby sobie zrobić zdjęcia:)

Gość kirszenka
Cześć Niunia 86 pogadaj ze swoim fotografem bo w koncu to Wasz dzień i Wy decydujecie co i kiedy ma być. Jeśli chcecie oszczędzić sobie galopu po ceremonii to radzę przełożyć zdjęcia na inny dzień ( pilnujcie prognozy pogody to będzie łatwiej trafić na ładną aurę - teraz są takie fajne długoterminowe prognozy :-) ). Jeśji Ślub ma się odbyć o godzinie 14 to plener wypadnie gdzieś o 17 a jeśli będzie pochmurno to będzie szarawo. Wiem z doświadczenia bo zajmuję się fotografią ślubną. Możecie zrobić też zdjęcia przed ceremonią ale to trzeba dobrze przemyśleć i zaplanować. Pozdrawiam

Gość Młoda25
Kirszenka Mam do ciebie pytanie. Piszesz że jesteś fotografem ślubnym, czy w takim wypadku można gdzieś w internecie zobaczyć twoje zdjęcia?

Gość to nieładnie...
To nieładnie podczas wesela opuszczać gości i wychodzic gdzies w plener robic zdjecia. Wiadomo..fotograf namawia bo to dla niego kasa, wiec jak juz chcecie zdjecia pozowane w plenerze to umowcie sie z nim po weselu. Polecam ksiązke o zasadach dobrego wychowania.

Gość moja rada to...
w pażdzierniku jest juz bardzo zimno i moze juz nie byc lisci na drzewach wiec ten plenero moze wyjśc kiepsko.Lepiej zrobic sobie dobre zdjecia studyjne,ale takie wysmakowane,z klasa - bez sztucznych teł ,ławeczek i koronkowych parasolek

Gość antonina maria
plener w paździenik tylko przed ślubem :)

Gość do Młoda25
Można mnie znależć w intrnecie ale nie po to sie odezwałam na Waszym forum. Chciałam zwyczajnie pomóc, doradzić korzystając z własnego doświadczenia. No i pogadać z przyszłymi Pannami Młodymi. Trochę Wam zazdroszczę tych przygotowań. Ja ślubowałam 10 lat temu i nie było takich atrakcji :-)