Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczewka

soczewki a cilest

Polecane posty

Gość soczewka

hej czy mozna brac cilest noszac kontakty ?? jaka jest tolerancja ?? dzis bylam u gina i mi je przepisal a zapomnialam pow ze nosze soczewki i teraz nei wiem czy je lupowac prosze o odp :(( smutno mi :((

Gość gfd
a to ma w ogole jakis zwiazek????

Gość gfd
ale zaintrygowało mnie twoje pytanie,czy ty tak serio pytasz

Gość soczewka
tak !! serio pytam . moja gin dala mi ul;otke o tych tabsach i tam wyczytalam ze moze wystapic po nich nie tolerancja na soczewki .. nie wiem jaki to ma zwiazek ale tak pisze :((

Gość perefere
wiem ze sa po nich bole glowy moze wzrasta cisnienie w galce ocznej i wtedy nie mozna nosic soczewek .. sama nosze i zastanawiam sie nad tabsami jakie wybrac czekam na odp razem z Toba :)

Gość ytrew
Niestety nikt z gory odpowiedzi Wam nie udzieli, bo z każdymi tabletkami anty, może tak sie dziać, że komfort noszenia soczewek ulegnie pogorszeniu, badz w ogole nie będzie możliwy. Ja nosz esoczewki, brałam tez tabletki, nic sie nie działo.i w wieksdzośći wypadkow sie nie dzieje, jak będzie u was niestety nikt od razu wam tego nie powie. Jak zaczna się dolegliwośći, trzeb awtedy z jednego, albo drugiego zrezygnować, ale moze byc dobrze