Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Co myślicie o 7 kg nowowrodku?

Polecane posty

ostatnio było o nim glośno, widziałm dzis jego zdjęca. Jakoś taki brzydki jest. Nie chhciałabym takiego wilekiego syna urodzić.

Gość o ludzie jedyni
Twoje na pewno jest nie dość, ze paskudne to jeszcze głupie ale mając tak debilną matkę nie mogło wyglądać inaczej biedne :O

Gość o ludzie jedyni
a ty wogole znasz znaczenie tego słowa ?? :O :O :O szczerze wątpie

nie watpie ze dla mamy jest najpiękniejszym dzickiem na swiecie. Dla każdej normalnej mamy jest dziecko jest cudowne

Gość o ludzie jedyni
o i tutaj trafiłaś w sedno !! dla każdej NORMALNEJ mamy czyli na pewno Ciebie mozna wykluczyc bo twoja aspiracja życiową jest obecnie zakupiony za 3 000 zł wózek z 3 kółkami i to nic, że dziecko samo w łóżeczku leży i sie choroby sierocej nabawia bo przeciez trzeba sie pochwalic wszem i wobec nie ?? :O :O

pomarańczki słodkie jestescie, takie bojazliwe osóbki bojace sie ujawnic pod własnym nickiem:):)

Gość jalbko-malina
o boze, co za tepe pizdy sie tu wypowiadaja. Dzieci, tak samo jak dorosli moga byc brzydkie albo ladne, norma ;] wiec nie kwiczcie idiotki nie wiaodmo, o co ;] prawda jest,ze to 7 kg dziecko jest ohydne.

Jak mozna powiedzieć że dziecko jest brzydkie? każde dziecko dla swojej mamy jest najjjjjjjjjjjjjjj

Rzeczywiście Isztarek, głupia ty jestes , tak, że żałość tyłek ściska. Zeby to jakies gówniarzostwo takie topiki zakładało, ale to matka dzieciom, żal słow

ja nie mam potrezby dowartościowania się i umieszczania zdjec dziecka na bobabsy czy inne tympodobne strony

Gość chciałam powiedzieć że
Isztarek ---> zawyżasz poziom intelektualny swoich wypowiedzi :O :O :O a ostatni post brzmiący : NORMALNIE to już chyba szczyt Twoich możliwości :O

Gość kolo BOLO
Może wstydzisz się?

Zostawmy jej dziecko w spokoju, niech isztarek pokaże swoje zdjęcie. Będziemy wiedzieć czy jest tylko głupia, czy tez brzydka i głupia.

chamstwem?? dlaczego? widze wy jakies takie \"okresowe\" dzis jestescie. Szkoda czasu na kłotnie z Wami

Gość a gdzie mozna to
7 kg zobaczyć ?? bo nie widziałam tego ?? Isztarek ---> no comment :O :O :O :O :O :O

Gość momba tiki tiki
a co to kurwa małpa zeby ogladać?? Ja rece opadaja, masakra