Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecony i zasmucony

Przez to forum znienawidziłem kobiety

Polecane posty

Tutaj dowiaduje się tak naprawde jakie są polskie kobiety. Obliczone, dwulicowe, z materialnym podejściem do życia, pełne frustracji i nie rzadko nienawiści do facetów. To tu dowiedziałem się, że tak naprawde to ja idealizowałem kobiety, że potraficie poniżać za brak urody, wykształcenia, że facet dla was to tak naprawde inwestycja w przyszłość , gdzie raczej na uczucie jest mało miejsca. Niczym się nie różnicie od facetów, macie nasze najgorsze cechy i do tego jeszcze wasze stare. Żałuje że odkryłem to forum, po miesiącu tutaj, straciłem szacunek jaki miałem kiedyś do kobiet, już nie nazwe was , moja lepsza połowa.....

Gość to wazne
A jaki masz kolor oczu?

niebieski....zmienia to coś ?

Gość hmmmmmmmmmmm
chłopie weź sie w garsc i odejdz spod komputera, bo za długo przed nim siedzisz.Kontakt z osobami realnymi dobrze ci zrobi.

pięknie napisane. jesteś polonista? zawsze lubialam madrych ludzi

Gość masz dużo szczęścia
straciłeś tylko miesiąc. Pozdrawiam. Jakaś kobieta.

Gość ale się rzucili
Chyba tematów Wam brakuje ?

Gość ale faceci nie sa lepsi
to zauwazylam na forum, wiec chyba lepiej stwierdzic, ze to forum uswiadamia, jacy sa ludzie, a nie jakie kobiety.

Gość masz dużo szczęścia
I jeszcze jedno, weż się do pracy. Sukces w pracy Ci pomoże.Chyba, że chcesz być wiecznie romantycznym, wsłuchanym w siebie lelujem.

a moze ty jestes jakims profesorem? na jakiej uczelni wykladasz?

Gość na uczelni medycznej
ostatnio mial wyklad na temat aorty;-)

Gość ja tez chyba sie
przekonuje, ze kobiety takie sa, a sama jestem kobieta! wstyd mi za te babska, ktore wlasnie tak sie zachowuja, jak opisales!

Co myślałem ? " Powiedziałem kiedyś jednej " Ty jesteś moim światłem, w brudnym kanale nazywanym światem" i tak traktowałem kobiety, jako oaza, coś do czego zepsucie nie trafi , jako szlachetne , ciepłe, pełne miłości......Ale to już było, i nie wróci więcej...

Gość czy to jest PUCIO

młody jestem i boli mnie , że w takim wieku to odkryłem...może wolałbym żyć w nieświadomości....

Gość Sedzia Dreed
Posiedz tu dłużej to o jeszcze lepszych smaczkach się dowiesz...:D

Niezaleznie od tego jak bardzo jestes zdegustowany, na forum i tak bedziesz przesiadywal :D

oświecony i zasmucony ---> źle podszedłeś do tego wszystkiego - zachowanie dystansu na formu to podstawa, a ty tego nie zrobiłeś, zbyt poważnie podchodzisz do tego, co tu piszą, jesteś za bardzo ufny. Świat wirtualny jest zupełnie czymś innym niz realny - nie wyrabiaj sobie zasadniczego poglądu na tej podstawie, nie oceniaj ludzi, bo to dośc płytkie i powierzchowne, że nie wspomnę o tym, że wielu zakomleskionych tutaj chce się dowartościować, szuka sztucznego rozgłosu i gada bzdury ... ;) I jeszcze jedno - wrzuciłeś nas wszystkie do jednego wora - BŁĄD

neonówka a dlaczego pytasz???

na tym forum wyładowujemy sie czasami współczujemy, dzielimy swoim bóle ale nade wszystko możemy powiedzieć całej Polsce co myślimy i czujemy i choć nas za to krytykują dalej mamy prawo do anonimowości. to w forum lubimy

mała megi, kiedyś mądra kobieta czyli moja babcia powiedziała mi, że prawde powie ci człowiek pijany i anonimowy, powiem ci tak to forum jest lepszym odbiciem naszego społeczenśtwa niż ci się wydaje, pewnie nie jedna się przyzna, że napisała tutaj coś czego w realu w życiu by głośno nie powiedziała....

zostaw maila, to się odezwe...Powiem tylko że bardzo przykro mi było jak to pisałem, nawet w temacie za ostrego słowa użyłem, ale tak to jest jak się człowiek obudzi ze snu na jawie...