Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecony i zasmucony

Przez to forum znienawidziłem kobiety

Polecane posty

skoro my się tu ujawniamy, to wiedz ze podziałalo to także na ciebie. zaczerń sie a chętnie pośledze twój dalszy rowój na forum. zobaczymy czy z ciebie także nie wyjdą obrzydliwe przywary.

Gość oświecony i zasmucony
powiem tak, każda godzina na tym forum zabija coś we mnie coś co sobie ceniłem" szczególny szacunek do kobiet" uważałem, że kobieta to najlepszy dar od Boga dla mężczyzny, szczerze wole chyba jednak zapomnieć o tym forum, nie chce poznawać takiego obrazu kobiet...

Gość dziwne masz podejscie

Gość to jest damska Kafeteria
a Ty bidaku oświecony chyba się nieco pogubiłeś. Moze lubisz damskie ciuszki albo jesteś w ciąży :-)

Gość oświecona i zasmucona
a mi niedobrze się robi od tych facetów marzacych o analu i o wkładaniu mu w dupę palców, ręki, marchewki albo głowy. Naprawdę to wy faceci jeseście popierdoleni....

no tak, ale Ty jesteś za to brzydki:-o, heheheh

kurde i na dodatek niski, a my kobiety lubimy wysokich i przystojnych macho:-)

ja stańczyk jestem niska i gruba, a do tego brzydka, ale mam duże aspircje i szukam bogatego super przystojniaka:-)

Gość ad_21
oswiecony i zasmucony spójrz na to tak- to, ze takie kobiety wchodza w wiekszosci na te fora, nie znaczy, ze nie ma innych, z poukładanymi zasadami, wartościowymi. Poza tym ważny jest tu chyba tez czynnik psychologiczny, na takim forum, bez wzgledu na plec, czując taką anonimowosc, wyzwalają sie w nas (ludziach) takie a nie inne zachowania. Ja sama pamietam, jak dawalam rady seksualne ze szczerego sera i jak dana osoba zastosuje sie od nich, to zapewne zminimalizuje swoj problem, choc w normalnym swiecie nie umialabym sobie pozwolic na tego typu rozmowe. Co nie zmienia jednak faktu, ze rzeczywiscie ogromna czesc kobiet nie ma zwyczajnie juz klasy. Znaczna czesc takich prostackiego zachowania to kobiety o marnym wykształceniu, kobiety, ktore przebywaja wsród ludzi takiego, a nie innego pokroju. Nie mają też wzorców w domu, na podstawie których mogą kształtowac swa osobowosc. Nie jest jednak tak, ze nie ma osob godnych szacunku. Ja od siebie moge Ci powiedziec jedno. Nigdy nie generalizuj. Nie oceniaj ludzi w ten sposob: kobiety sa takie, a takie. Za duzo mamy na swiecie kobiet zeby to mialo jakiekolwiek realne odzwierciedlenie.

Gość Wuzetkaa
metroseksualni to faceci-modnisie

Gość adrian....jakis tam
masakra! nie mow tak! I szanuj Polakow! Zołtki do azji! nie dosc ze tu pracuja i biednym polakom prace odbieraja, to jeszcze i tak nei zwiekszaja PKB!!

Gość Wuzetkaa
Za bardzo generalizujesz smutny... Na forum przesiaduje mnostwo frustratow i zakompleksionych osob, ale to nie znaczy, ze wszyscy sa sfustrowani i zakompleksieni. Nie mozna do tego forum podchodzic tak na serio. Przeciez anonimowosc pozwala na wyladowanie sie wnerwionego w danej chwili czlowieka. Wylewa zale, bo cos mu tam nie wyszlo i wyzywa sie na innych. Dotyczy to zarowno kobiet jak i mezczyzn. Trzeba sie troche zdystansowac i nie brac wszystkiego do serca. Ot i bedziesz wesoly i oswiecony ;)

Stańczyk, nie chciałam Cię urazić, napisałam to żartem. Ja w zasadzie sama znalazłam sobie niższego faceta ode mnie i straszny z niego brzydal, ale bardzo go kocham. Pozdrawiam!

Gość Minimka
Adrian..... A co robią Polacy w Anglii??? Ty nie zmieniaj tematu... Jak ja nie lubie takich co to na wszystkich obcych jadą, a ilu Polakow poza granicami jest.... Na temat pisac

Gość adrian jakis tam....
oj dobra, nie jestem adrian, myslalam ze was wkurze i to bedzie smieszne ale to jest prostackie i nie bede ciagnac tematu (w zamierzeniach mialam byc ortodoksyjnym rasistą) bije sie w piersi przepraszam...

miałeś słaby grunt skoro tak szybko straciłeś wiarę.... Czytają fora można także to samo powiedzieć o mężczyznach, że są wyrafinowani, puści a przedewszystkim egoistyczni- w ogromnej mierze tak jest ale dlaczego zbiór jakichś wypowiedzi ma kształtować spojrzenie na wszystkich.... Może osoby mądrzejsze i te co mają coś do powiedzenia nie wdają się w dłuższe dyskusje na puste i głupie tematy i nie przesiadują na idiotycznych forach. Zainteresowała mnie ta wypowiedź więc piszę ale przeczytałam tylko to co Ty miałeś do powiedzenia na wstępie. Myślę , że jesteś bardzo modą osobą względnie rozczarowaną.... Ja też do optymistek nie należę ale staram się nie oceniać wszystkiego zbyt powierzchownie- bo nie warto! Więcej wiary życzę! Ewa.