Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co terazzzzzz

pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość co terazzzzzz

biore cilest a przedwczoraj kochalam sie z chlopakiem a przed chwilka zab mi sie zlamal i chyba bede musiala go wyrwac co wiaze sie z zastrzykami ktore moga obnizyc skutecznosc dzialania tqabletek. mam sie co obawiac z tym przedwczorajszym kochaniem?bo plemniki ponoc zyja 72godz w pochwie a jak ja zaraz dostane zastrzyk????????????

Gość co terazzzzzz
?????????????????????

spokojnie!!! Ktory to dzien cyklu?? Po drugie od razu ci sie tak nie obnizy skutecznosc antytabsów! Na koniec - jesli to nie były okolice owu nie ma sie co martwic - komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia bardzo krótko!!

Gość co terazzzzzz
jestem po 10 tabletce, dzis mam wziasc 11 czyli sqam srodek opakowania. mam sie o co martwic???????

według mnie nie masz się czym martwić :) Ja brałam tabsy przez 6 lat, czesto brałam inne leki przy tym, chodziłam do dentysty itp..i nigdy nic sie nie wydarzyło... Nawet jelsi jest to sordek cyklu..to kochałas sie z chłopakiem 2 dni temu, owu gdzie steraz..a poza tmy, przy tabsach \"prawdziwa\" owu nie wystepuję... Głowa do góry..i luzik :)

Gość co terazzzzzz
ja wiem ze owulacji nie ma, ale jesli dzis juz bede miala zmniejszona skutecznosc to moze dojsc do owulacji a minelo od kochania 40godz i nie wiem co myslec

jelsi do tej pory tabsy działalay to owu tak o nie pojawi sie, to jest cały proces od pcozatku cyklu do konca...pecherzyk musi dojrzewac... potem zostac uwolniony i potem ma max 36 komorka zeby zostac zapłodniona, nawet jelsi cos zaszwankuje to fakt z ekochałas sie z chłopakeim kiladziesiat godzi tmeu nie bedzie miał zadncyh \"efektów\' :) Naprawde :)

Gość co terazzzzzz
mam nadzieje

Gość co terazzzzzz
to jest moje 5 opakowanie Cilestu.a wczesniej bralam 4mc novynette czyli biore juz 10mc bez przerwy tabletki

Gość co terazzzzzz
ale chodzi mi o to ze jak dzis komorka zostanie uwolniona a plemniki beda jeszcze zyly to moze dojsc do zaplodnienia?

no to ja mialbym spokojną głowe :) na towim miejscu ❤️

ale rpawdopodbnie nie ma zadnej komorki, nie dojrzewa w jajniku - bo przy tabsach tego procesu poprostu nie ma!! Blokada owu pełna, szczególnei bo dłuzszym okresie brania!!

Gość co terazzzzzz
no wiem, ale patrz jak jakas dziewczyna zapomni jednej tabletki i pozniej jest w ciazy to jakos chyba musi dojsc do jajeczkowania

u mnie klasyczny boł jajników, zwykle ejdnego i ból w krzyżu... czasme dochdoza nieciekawe nastroje :)

co terazzzz - ja osobiscie nie wierze w takie przypadki - owszem moze i zdarzaja sie takei CUDa ale to chyba jedna na milion !

Bo u mnie wyglada to tak-w piatek wspolzylam 2x bez zabezpieczenia a w sobote rano zaczely pobolewac mnie jajniki jest czwartek a one nadal mnie bola szczegolnie 1...

Klucha - czasem 2-3 dni, a czasme jak sie zacznie około 10 dc, tak ciagnie sie do jakiego 17-18:( taki moj urok... czyli trwa nawet około tyg... potem czuje ejscze echa - jajniki pokłuwają.. az do @..róznie :)

Klucha - aky\\urat w tym cyklu mam to samo, w sb poczułam kłucie..w niedz. wspólzyłam eb zzabepieczenia i od tatej pory stale czuje prawy jajnik..i krzyż..nie wiem co o tym myslec..się okaże :)

pewnei gdyby nie to, ze był stosunek to bym stwierdizął, ze taki moj urok...echo uwolnionej komorki z jajnika, i jajnik pobolewa, a teraz to nie wiem.... :) A ktory to byl dzien cyklu u Ciebie Klucha??

No to lepiej bedzie jak jutro zrobie sobie test i licze na 2 kreski:)Pocieszam sie tym, ze zajsc w ciaze nie jest tak latwo jak sie wydaje...

z testem lepiej poczekac do dnia spodziewanej @, wczensiej nie ma snesu ...przynajmniej 7 dni po owu...ale i tak lepiej czekac do @

Ale nie mam pojecia kiedy @ bedzie bo 3.01 zazywalam Postinor a 8.01 dostalam krwawienie Popostinorowe i po takiej dawce hormonow roznie moze byc:O

Boze co ja napisalam we wczesniejszym poscie przepraszam licze na 1 kreske:)