Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia_

pomysl na weekend z mezem

Polecane posty

Gość martusia_

czesc, mozecie mi doradzic, zasugerowac...? mieszkam w warszawie, ostatnio z mezem przezylismy ciezkie chwile - duzo pracy, malo kontaktu ze soba, coagle sie mijamy, jetsesmy zmeczeni... chcialabym w ten weekend zrobic mu niespodzianke - przezyc cos fajnego, ale nie wiem, co wymyslec... - kino, kolacja... banalne... macie jakies pomysly? dzieki...

Gość martusia_
nikt nie ma pomyslu?

Gość martusia_
sniegu napadalo duuuzo

Gość bibibi
1) wyjedzcie w góry na weekend 2) zacznijcie weekend od masazu calego ciała u kosmetyczki, potem mzoe jakis obiad i potem do domku... 3) moze na sanki razem pojdzcie

Gość knopixxx
daj mu dupci w weekend

Gość martusia_
dostaje codziennie

Gość anal intruder bis
a analnie? Może marzy tylko o cieplej ciasnej kakaowej grocie.

Gość małgosia2000
Polecam weekend w hotelu. Z własnym mężem to bardzo ekscytujące.

Gość wojlettta
ja to zaszyłabym się z nim w jakiejs leśniczówce z dala od ludzi no i nie wychodzilibyśmy z łóżka ;-)

Gość gość
moze Park Dinozaurow? www.park-dinozaurow.pl ja bylam tam niedawno i bylo mega fajnie, podobalo mi sie, zwlaszcza, ze moglam sobie odpoczac i poznac troche te kulture :D

Gość gość
Ponawiam temat. Gdzie fajnie pojechac na weekend?

Gość gość
Niedawno także zastanawiałam się z moim narzeczonym nad jakimś fajnym miejscem na weekend. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na polskie góry. Ale pojawił się kolejny problem, mianowicie co z noclegiem. Całe szczęście znaleźliśmy pensjonat w Bukownie Tatrzańskiej http://www.podmiedza.pl/. Pokoje były bardzo przytulne, okolica urokliwa. A w dodatku znajduje się tam także restauracja z przepysznym jedzeniem. Wyjazd zaliczam do bardzo udanego.

Gość gość
my jedziemy do Pragi:D

Gość gość
A ja uważam, ze fajnym pomysłem na weekend jest np. wyjazd do Krakowa. Ale aby urozmaicić ten wyjazd można Kraków zwiedzać mobilnie. Wystarcza tylko ciepłe ubrania i wypożyczalnia motocyklowa. Ja także tak siedziałam niedawno weekend. Motocykl wypożyczyłam w http://www.abacusbikes.pl/. Cena okazała się bardzo korzystna.

Gość gość
swingers party, nic tak nie ozywania zwiazku jak wymiana partnerow

Gość gość
Również szukałam pomysłu na weekend z mężem. Zależało mi na jakimś urokliwym miejscu. Całe szczęście natrafiłam na http://www.laola.pl/. Weekend nad morzem okazał się bardzo udany. Apartamenty były bardzo komfortowe. A miejsce bardzo urokliwe. Teraz planujemy kolejny wyjazd w to samo miejsce.

Gość gość
Ja niedawno postanowiłam weekend z narzeczonym spędzić w górach. Koleżanka poleciła mi http://www.pensjonatorlik.pl/ w Bukowinie Tatrzańskiej. Oferują oni noclegi z wyżywieniem a bardzo korzystnej cenie. W dodatku pokoje są bardzo wygodne i komfortowe.

Gość irekk223
Podoba mi się jak wyglądają apartamenty w Aparthotel Delta w Białce. Komfortowo, stylowo, ze smakiem i z pomysłem urządzone. Do dyspozycji aneks kuchenny, łazienka całkiem przestronna, także człowiek nie potykał się o własne nogi. Obiekt moim zdaniem bardzo fajnie przystosowany dla rodzin z dziećmi. W wakacje prowadzą dla młodych specjalne animacje, dodatkowo jest też ogród do dyspozycji, udało się tam parę razy grilla nam zrobić.

Gość aqiksss
Moja ulubiona miejscówka noclegowa w Zakopanem to od tego roku Aparthotel Delta. Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. Nie patrzą tutaj krzywo na dzieci tak jak w różnych hotelach czy innych pensjonatach, ale rzeczywiście są mile widziane i też warunki dla dzieci są odpowiednie przygotowane. Bezpiecznie, wygodnie, w fajnej lokalizacji gdzie we wszystkie największe atrakcje Zakopanego jest bliziutko.

Gość gość
Od siebie mogę wam polecić wypad do Słubic, które graniczą z Niemcami. Miasto to jest ciekawą atrakcją turystyczną. Polecam wam zatrzymać się w hotelu www.hotelhorda.pl Hotel ten jest elegancki i świetnie prowadzony.

Gość gość
Warto odwiedzić góry Sowie, ciekawe nietypowe góry ale jednocześnie nie tak wymagające fizycznie – dla każdego a nie tylko dla zaawansowanych piechurów! W kwestii noclegu to mi się podoba Bukowa Chata – miła atmosfera, górski drewniany wystrój, no i jest czysto wygodnie pokoje urządzone z pomyslem.

Gość gość
Pochwalę i podpowiem firmę Gryf i ich wycieczki na weekendy. Mają sporo opcji, ja akurat z mężem wyrwaliśmy się jeszcze przed wakacjami na kilka nocy do Budapesztu. Opis takiego wyjazdu krok po kroku jest na gryftravel.pl/budapeszt.

Gość eraaa

Warto pomyśleć o Gryfie w Pobierowie, na stronie gryfpobierowo.pl można sobie ich przejrzeć. Obsługa bardzo pomocna, cokolwiek trzeba zorganizować – są w stanie to zrobić bez kręcenia nosem. Warunki dla rodzin – super! Świetne zjeżdżalnie i baseny, a nad sam Bałtyk to dosłownie kilkadziesiąt metrów.

Gość Koneser

Konkretny anal z glosnym pier.dzeniem, to dobry weekend