Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczka kuka

nie spałam z facetem od

Polecane posty

Gość kukułeczka kuka

9 miesięcy i nawet jest ok. Najtrudniej było przestać, ale z czasem można się przyzwyczaić do abstynencji. Zwłaszcza, że nie myśli się o jakiejś ukochanej osobie, bo tak nie istnieje. Czuję się zregenerowana i oczyszczona. Nigdy wczesniej nie miałam takiego długiego głodu. To mój rekord. Czy ktoś dłużej nie miał faceta? Pocieszcie mnie, bo da mi to siłę, żeby nie głupieć tylko jeszcze dłużej wytrzymać.

Gość Ahhhhhhhhhh
drap ściany

Gość yewelery
7 lat. Pocieszyłam cię...? to dobrze.:)

Gość lilitka
3 lata i żyję!

Gość JackXL
I bardzo dobrze. Jeżeli masz iść do łóżka z facetem bez uczucia a jedynie dla sexu to lepiej sobie daruj. Pozdrawiam JackXL

JackXL Jak tylko dla seksu to be??? 9msc,3 lata,5 lat i co? dumne,szczęśliwe,zadowolone z życia...????oczywiście. przecież dla higieny psychicznej to niezdrowe. To że jakiś tam okazał się fiutem to nie znaczy że wszyscy. Spróbować nie zaszkodzi. A z innej beki...to facetów też się wielu marnuje. Gdyby to jakoś pogodzić-energii byłoby za niezłą elektrownię jądrową... może by tak jakiś bank...??? Np.ogłoszenia: Mój były.....był strasznym .....od 2-ch msc nie uprawiam seksu i zarówno mnie,moim bliskim jak i współpracownikom ciężko z tym wytrzymać.Czy jest jakaś/iś Pani/Pan w podobnej sytuacji? Potrzebny nie sam seks ale i odrobina czułości przed i po.... :) Buziaczki!!!!

Gość 25lat_
i żyję :D Dłużej niż 9 miesięcy nie miałaś? To jako 8 miesięczne dziecko ktoś cie napoczął? :)

Gość kukułeczka kuka
wyjechałam za granicę i myslałam, że będę szaleć i uzywać zycia, bo nikt mnie tam nie zna, ale stało sie inaczej. Zablokowałam się choć tego kwiatu było dużo. Dla mnie od tego czasu potrzeby seksualne nie istnieją. To tak jakby mi część mózgu usnęła, która jest odpowiedzialna za seks. Tak bardzo tęskniłam za krajem i domem, że nie mysłałam wogóle o seksie, chociaż w Polsce nie zostawiłam żadnego faceta. I ten stan "zamulenia" moich potrzeb utrzymuje się do tej pory, choc juz od pół roku jestem w polsce.

Gość laura bez filona
Świetnie Cię rozumiem, bo przechodzę to samo. Ostatnio sobie pofolgowałam własnie 8mies.temu i szczerze żałuję - nie trzeba bylo się dać nawet dotknąć tamtemu facetowi, bo teraz ma niesmak po tej znajomości. No, ale cóż - gdybym sobie wtedy nie pozwolila właśnie na to, do tej pory łudziłabym się, że ten facet jest czegoś wart.

Gość laura bez filona
i niektórzy faceci niestety też są tacy, że jak się człowiek chce przytulić to oni od razu chcą całowAć albo robią jakieś macanki ;(

Gość o_n_2_7_
No to co panie powiecie na to. Ja facet 27-letni i bez seksu od 4 lat, a bez jakichkolwiek pieszczot od roku. Pewnie sie zastanawiacie jak to mozliwe. Po prostu - pozno stracilem "dziewictwo", bo dopiero w wieku 22 lat, ale z tamtą dziewczyną rozstałem się po ok. roku. Potem byłem w związku z dziewicą, która chciała czekać z seksem do ślubu. Wytrzymałem bez seksu prawie 3 lata, były tylko pieszczoty od czasu do czasu. No a od roku jestem sam i niestety klapa. Czuję się już jak odludek pośród tłumu. A szanse na znalezienie tej 'właściwej' kobiety bardzo małe póki co.

Gość ami-kobieta
a ja od 6 tygodni

Gość laura bez filona
:(

Gość ciocia dobra rada001
ale ją pocieszacie :o

Gość czarno mi
Przez całe życie:O

Gość laura bez filona
:( ja to bym sie przespała, ale boję się, ze się zakocham :(

Gość kukułeczka kuka
wiem, że jest trudno wytrzymać nawet kilka dni bez sexu, jeśli jest się w kimś zakochanym i seks z tą osobą to rozkosz. Mi nie jest aż tak ciężko z ta abstynencją, bo po prostu nie jestem w nikim zakochana i obecnie nie ma takiej osoby na której sam widok byłabym juz mokra. Najgorzej było wytrzymać kiedy miałam właśnie taką osobę, która skończyła ze mną. To były najgorsze chwile. Organizm się sam domagał, a świadomość, że robił to juz z inną dziewczyną, która dotykała jego ciało, które wcześniej "należało" do mnie była katorgą.

Gość Pedro_17
To współczuję. Ale nie możesz się całe życie zamartwiać. Otwórz się i zacznij szukać kogoś. A może ktoś ciebie znajdzie. tylko trzeba tego chcieć. A ile masz lat? Choć myślę ze wiek chyba nie jest żadną przeszkodą.

Też mi coś 9 miesięcy,ja od 40lat nie kopuluję i nie stanowi to dla mnie żadnego problemu.