Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 223344

Moj byly nawrzucal mi porzadnie

Polecane posty

Gość 223344

Odeszlam 2 miesiace temu bo totalnie mnie zaniedbywal. Nie liczyl sie z moimi potrzebami. Tydzien po rozstaniu napisal mi smsa ze jest ciezko chory. Nie odpisalam( moje choroby nie robily na nim wrazenia). Spotkalam go 2 dni temu a on do mnie: tylko ty jedyna mnie nie odiwedzilas, teraz widze jaka jestes, dobrze ze ze odeszlas, w chorobie mnie opuscilas.

Gość typowy egoista

Gość 223344
czy mialam obowiazek dzwonic i pytac sie co mu dolega?

Gość typowy egoista
zapewne umierał na kaszel i katar Nie przejmuj się dupkiem Zyj swoim zyciem nie musisz miec na sumieniu gnoja któty po za czubkiem swojego fiuta nie widzi nic.

Gość fajne
a od dawna się leczy u psychiatry?

Gość typowy egoista
absolutnie Po co miałas dzwonic zeby ci biadolił jaki to on biedny??? Nie patrz na przeszłosc idz do przodu a Pan Egoista niech sobie poszuka innej pielęgniarki

Gość 223344
no wlasnie on byl naprawde chory ale ze zazwyczaj klamal to wtedy pomyslalam ze szuka kontaktu a mialam go dosyc a 2 dni temu do mnie z pretensjami ze zlekcewazylam , tylko ja

Gość typowy egoista
no własnie i o toi mu mu chodziło zebys pomyslała o sobie jaka to ty jestes swinia. Typowy egoista byle by wzbudzic litość u innych nie daj się Lej na niego

Gość typowy egoista
Facet ma syndrom opuszczonego faceta. Zmien numer telefonu i będziesz miała spokój No chyba ze chcesz zeby cie nekał

Gość baczna obserwatorka
223344 on prawdopodobnie mial toksyczną rodzinę i przenosi te schematy stamtąd na Wasze relacje. Ale to nie Twoja wina. Kazdy ma swoje zycie i nie mozna byc niewolnikiem faceta..on zreszta i tak nie odceni.

Gość typowy egoista
dokładnie poprostu pępuszek świata. Chce być w centrum zainteresowania i dlatego domaga się od ciebie współczucia I obarcza Cię odpowiedzialnością za to ze nie zainteresowałaś się nim gdy był chory. Pogoń drania puki jeszcze się da,bo niedaj boże będzie twoim mężem a wtedy to juz sobie nie dasz rady z takim typem. U jego boku widzę twoją przyszłość:::::: wynies ,przynies,pozamiataj,dzieci płaczą,mąż chce sie pieprzyc OLEJ GO BO ZGINIESZ

Gość niezle niezle
ale ona napisala ze juz z nim nie jest....trzeba bylo mu nawtykac jaki masz niby obowiazek interesowania sie nim skoro juz ze soba nie jestescie