Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuskapan

jak rozświetlić kolor wlosow które miały być brązowe ,a wyszły prawie czarne?

Polecane posty

Gość niuskapan

zależy mi aby to były jak najmniej szkodliwe sposoby. Mój naturalny kolor to ciemny blond. Marzyłam o ładnym brązie, więc zrobiłam profesjonalną farbą czekoladowy brąz. Przeżyłam szok, są prawie czarne, zero ciepłego odcienia brązu. Nie chcę nakładać pasemek wolałabym w bardziej naturalny sposób je choć troszkę wymyć, aby nabrały cieplejszej barwy

Gość anita24
mam ten sam problem od miesiaca kolor się ani troche nie zmył ale podobno szampony przeciwłupiezowe zmywaja kolor!!

Gość niuskapan
tak to prawda, ale szampony przeciwłupieżowe jednocześnie bardzo wysuszają włos farbowany i matowieją. Ciekawe czy płukanki z rumianku pomogłyby w tym?

Gość Agnieszka21
A jaką farbą i odcieniem farbowałaś włosy? i czy jest trwała? bo mnie akurat bardzo zależy na takim ciemnym kolorze, właśnie nie w odcieniu brązu tylko żeby to był ciemny szatyn

Gość niuskapan
tak to prawda, ale szampony przeciwłupieżowe jednocześnie bardzo wysuszają włos farbowany i matowieją. Ciekawe czy płukanki z rumianku pomogłyby w tym?

Gość Mila doradzi i splawi
Ja stosuje Hedenszolders z zielona herbata ..i nie wysusza wcale wlosow. Farbuje od 5 lat .Sa delikatne mieciutkie :D

Gość niuskapan
jest to włoska farba profesjonalna kupowana w sklepie fryzjerskim- Renee Blanche nr. 6.38CH kolor czekoladowy. Jest okropnie ciemna i tylko pod ostrym swiatlem widac, ze to nie czern

Gość Agnieszka21
Dzięki:)

Gość niuskapan
Mila powiedz czy ten szampon jest od razu z zieloną herbatą czy jakoś je mieszasz?- mam szansę że choć trochę sie zmyją?

Gość iustitia90
Hmm podejrzewam, że rumianek może nie pomóc :( U mnie farba dobrze wymywała się po waxie - 2 tyg po farbowaniu nałożyłam pod czepek, podgrzałam i trzymałam w cieple a kiedy zmywałam to czułam dość mocny zapach farby i woda była ciemna. Ale zależy to od tego, jakie masz włosy, musisz wypróbować.

Gość niuskapan
dzięki iustitia, spróbuję tej odżywki-chodzi ci oczywiście o wax do jasnych włosów tak? Bo do cie mnych to chyba jeszcze wzmocni mi ten mój ''cudny'' kolor :-(