Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyciowa decyzja

co zrobic??

Polecane posty

Gość Zyciowa decyzja

Mam 16 lat i chodze z chlopakiem od 3 miesiecy. On wklada mi rece pod bluzke w spodnie...choc ja tego nie chce. Ciagle mnie krytykuje i zwala na mnie calą wine. Nie rozumie mnie. Ostatnio pojechal na ferie na oboz, nie pisal do mnie na poczatku ale pozniej napisal sms: Co tam porabiasz?Bo ja sie bawe z kolezankami jest bosko. Spytalam sie w co sie bawi. On napisal ze z jego bylo kochaja sie i jest bosko. Po czym pisal ze nie mam byc na niego zla. Przeprasz mnie. Ja juz nie ufam mu. A na dodatek matka wtrąca sie w moje zycie. i mowi zebym dala mu kolejna szanse:( ja nie wiem co mam zrobic....Pomóżcie

Gość tak jest
pierdolisz jakies farmazony

Gość wojlettta
to niepoważny dzieciak jest

Gość Zyciowa decyzja
oddałam sie mu jedynie analnie.. czy moge byc w ciązy?

Gość Xisi
zerwij... zanim bedzie za pozno...

Gość tak jest
he he he :D

Gość nie kapuje..../
przeszkadza ci to ze wklada ci lapy pod bluzke i w gacie...a oddalas mu sie juz?? cos z toba nie tak...!!!!! buchacha:D:D

Gość Zyciowa decyzja
Ja tego nie pisałam: 13:27 Zyciowa decyzja oddałam sie mu jedynie analnie.. czy moge byc w ciązy? On ciagle prosi o szanse...Ja go kocham ....nie potrafie z nim zerwac...POMÓŻCIE:(

Gość dziewczynko
zerwij z nim, czy wg Ciebie to jest miłośc gdy napalony nastolatek obmacuje Cię mimo że TY tego nie chcesz, sorry, ale gdyby czuł coś do Ciebie to by Cię szanował, dbał o Ciebie a nie przysyłał Ci smsy że kocha się ze swoją byłą. Myślę że o ma ochotę poprostu Cię przelecieć i zając się kolejną. zastanów się co robisz, ja na Twoim miejscu bym go olała, sama sługo czekałam na właściwego faceta i nie żałuję, powodzenia.

Gość ziutek 34
tylko wroclaw stoi otworem?

Gość aaa...
tak jest-> rozbrajasz mnie:D

Gość życiowa decyzja
wiem ze tak powinnam tak zrobic....ale poradzcie co mam mu powiedziec??:( .... to jest moj pierwszy chlopak i nie mweim jak mu to powiedziec... on nie chce sie odczepic:(