Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femme*****

Chora zazdrosć ..POMOCY

Polecane posty

Gość Femme*****

witam od 1,5 roku jestm z chlopakiem poznalismy sie przez inernet on mieszka we francji spotykalismy sie co 2 miesiace bylo cudownie do mometu jak przez przypadek nazwałam go imieniem mojego chlopaka z ktorym bylam przez 3 lata , Moj chlopak wsciekl sie ...wszystko sie zawalilo oskarazl mnie że mysle o bylym skoro imiona mi sie pomylily , zacza zadawac duzo pytań z całych 3 lat jak bylam z byłym ..Mineły 4 miesiace lecz wciaz zadawał mi pytania kazał żebymzadzwoniła do bylego i powiedziała mu że mam go"w dupie" żeby mu to udowodnic tak bardzo mi na nim zalezało że zrobiłam to robiac z siebie idiotke gdyz nie zrobił mi nic takiego tym bardziej ze nie utrzymywaliśmy se soą kontaktów...3tyg. temu przyjechał do mnie chłopak spedzilismy miło czas az do ostatniego dnia kiedy to niespodziewanie zadzwonił dzwonek do moich drzwi patrze a w progu stoi były chłopak , zapytał sie mnie czy mozemy porozawiać gdzyż ma ogromny problem zaprosilam go do domu powiedziałam mojemu chlopakowi jaka jest sprawa zeby nic sobie nie myslał tym bardziej nie chciałam nic przed nim ukrywac dlatego byłego zaprosiłam do domu...Rozmawialiśmy 20 min. Pojechaliśmy z moim chłopakiem do hotelu i tak sie zazeło...Wyzwał mnie od szmat , kurw że go zostawiłam jak psa dla bylego nie wytrzymałam uderzyłam go w twarz on nie dość że mi oddał to jeszcze zaczą mnie popychać szarpać , uderzył mnie po raz kolejny..zaczą wmawiac mi ze były jest dla mnie wazniejszy że on sie dla mnie nie liczy ze napewno kokryjomu sie z nim spotykałam ...Ze mimo tego ze wiedziałam jak było miedzy nami same kłutkie z jego powodu to ja zamiast wywalić go jak przyszedl to ja zaprosiłam go i w ten sposób straciłam chlopaka..Teraz oczekuje odemnie zebym zmieszała z błotem byłego to wtedy do mnie wróci ...Pomocy co mam zrobić ...Jak sie uwolnić on niego ...

Gość kandyzowana wisienka
dziewczyno zostaw go, nie odbieraj tel. nie odpowiadaj na smsy, urwij z nim kontakt, dobrze, że tak daleko mieszka:P on jest nienormalny, każe Ci upadlać i upokarzać byłego chłopaka, z którym kiedyś łączyło Cię jakieś uczucie. Z szacunku do Ciebie nie powinien takich rzeczy wymagac!!! Zresztą nic nie tłumaczy wyzywanie kogoś, kto nic nie zrobił:O sorry, nie wyobrażam sobie zadzwonić do mojego byłego chłopaka i zwyzywac go, bo niby za co, kompletny debilizm:O gdybym go potem spotkała na ulicy uciekłabym jak najdalej. Na Twoim miejscu przeprosiłabym byłego za te akcje a tego idiotę z Francji pogoniła w cholerę. Zresztą on Cię nie uderzył! Jak widać on potrafi tylko bić i wyzywać. Trzymaj się 🌻