Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anfiska

Mój błąd?

Polecane posty

Znam się z Nim koło roku, wszytko było by fajnie gdyby, nie wczorajsza rozmowa. Wszystko jak zwykle fajnie, miło się gadało, ale padł jeden drażliwy dla mnie temat. Nagle stwierdził, że mnie nie rozumie, a wcześniej zapewnieł mnie, że świetnie się rozumiemy i że chyba mu ufam. No bo tak było, nie miałam podstaw żeby mu nie ufać, nie okłamał mnie, ani nic z tych rzeczy.Mam dystans do pewnych rzeczy, a do poruszonego przez niego tematu tym bardziej. Kiedy wyraziłam swoje zdanie był rozbawiony, cóż... bywa.Obecnie nie mam z kim pogadać, a na forum zawsze jakoś łatwiej.Co mam robic? Zależy mi na nim, a on nie odzywa się do mnie i przerwał rozmowę tekstem: Możesz sobie myśleć o mnie co chcesz, ja Ciebie nie czaje. Mój błąd?

Postaraj się mu jeszcze raz ,na spokojne wytlumaczyc o co Ci chodzi,czemu Cie to draznie przede wszystkim i postaraj sie to zrobic tak lopatologicznie,mowic,ze przeciez kazdy moze miec swoje zdanie na dany temat...

Gość kolektywna
taki tekst na koncu to brak liczenia sie z druga osoba, lekcewazenie, brak szacunku..to jest moje zdanie!!

Gość drnnnnn
Twój błąd jest w tym że oczekujesz i wymagasz od niego że będzie miał takie same zdanie jak ty. A to czasami nie możliwe.

jakis mało chyba mało tolerancyjny... takie zachowanie jest smarkackie. Nie rozumie.. co to..? wszystko trzeba rozumiec..? ważne żeby szanował...Każdy ma prawo do własnego zdania, i nie kaz sobie tego odebrac.

Gość Jak nie rozumie ...
to musisz mu wyjasnic jasno o co tobie chodzi. Faceci tak maja , że ciężko kontaktuja :-D