Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiula18**

Loreal Casting hmm szampon koloryzujący warto ?

Polecane posty

Gość Asiula18**

witam czy ktoś farbował włosy LOREAL CASTING ... Ciemny brąz ja kupiłam ten szampon bo nigdzie nie ma w moim mieście czekoladowej pokusy JOANNY ciekawe jak wyjdzie piszcie o swoich doswiadczeniach z "CASTINGIEM"

Gość anka34344
ja go mialam...chyba tez ciemny braz ...moim zdaniem nie jest wart swojej ceny,wlosy po nim sa strasznie szortskie i w ogole beznadziejne a kolor bardzo szybko sie wyplukuje,nie warto. Radze isc do fryzjera(sama jestem przyszla fryzjerka) i zrobic pasemka albo baleyage,albo jeden kolor.

Gość koobi
Jeden z lepszych preparatów do koloryzacji, jakie znam. Niby szampon, a utrzymuje się na włosach b. długo, nie blaknie, nie niszczy. Super jest ta dołaczona do niego odzywka.Zanim zaczęlam go stosowac, poszukalam opinii w necie .Prawie wszystkie były pozytywne, więc się skusilam .I nie zaluję.Farbuję nim włosy co 2 m-ce, czasem rzadziej.Uzywam koloru brąz (nie ciemny brąz), bo i tak wychodzi ciemny.Trzymam ok.15 min. nie dłuzej. Myslę,że spokojnie mozesz wypróbowac na sobie.

Gość Agnieszka21
A czy Casting ma w swojej palecie ciemny kolor, ale nie brąz tylko szatyn???

Gość sybillla
nie warto, kolor wychodzi znacznie ciemneijszy niz na opakownaiu, wlsoy sa szorstkie i matowe, raz zrobilam i wiecej nie bede, nie polecam!!!

Gość koobi
Nie wiem czemu wychodzą Wam szorstkie....Moje wręcz przeciwnie---lsniące i sliskie, głównie dzieki tej odzywce. Szatyn chyba tez jest, ale nie jestem pewna. Owszem, wychodza dosyc ciemne, dlatego nie trzeba długo trzymac.

Gość Asiula18**
ja i tak mam ciemne włoski po czekoladzie joanny nie szatyn to ma garnier taki odcien

Gość Agnieszka21
No właśnie teraz mam na głowie farbę Garniera Belle Color - ciemny szatyn i kolor jest dokładnie taki na jakim mi zależy, ale szybko się wypłukuje i myślałam, że moze ten szampon ma taki kolor i będzie trwalszy.